Меню
Количка

Бизнес и Промишленост

Продукти за бизнес и промишленост

Всяка една област на развитие изисква специална подготовка от наша страна, за да постигаме добри професионални резултати през годините - като служители или управители на фирма. Съвременният бизнес е ориентиран предимно към иновациите в технологичен план, които стават все по-забележителни с всяка изминала година. Същото важи и за промишлеността, която претърпява значителен подем през 21-век, благодарение на редицата подобрения в икономически аспект. Този сектор налага използването на специализирано оборудване, което е налице и при някои видове бизнеси. 

Какви продукти ще откриете при нас

Разделът включва разнополюсни продукти за промишлеността, които обаче имат едно общо предназначение - да направят упражняваната от нас дейност успешна и печеливша. В настоящата категория на онлайн магазин Bogdanmebel.com ще видите:

 •  Дамско и мъжко бизнес облекло;
 •  Смокинг;
 •  Работни гащеризони;
 •  Работни дрехи;
 •  Работни ръкавици;
 •  Обувки;
 •  Режещи дискове;
 •  Странични ръбове за покрив;
 •  Решетки за улуци;
 •  Брезент;
 •  Удължител за свредла;
 •  Драперия от прозрачен воал;
 •  Куплунг за велосипедно ремарке;
 •  Пластмасова предупредителна верига;
 •  2-пластова индустриална хартия за почистване;
 •  Г-образни профили;
 •  Защитен куфар за оборудване;
 •  Мрежи за сено и др.

Всичко полезно за майстора, предприемача и промишлеността на едно място - възползвайте се от нашите евтини и функционални решения, за да са професионалните резултати винаги отлични, а инвестициите рентабилни. 

Какво е тяхното приложение

Леката и тежката промишленост в България са два сериозни дяла от икономиката, в които доста хора решават да потърсят кариерно развитие и добра печалба. Те могат да се разглежда по различни начини, според това за каква индустрия точно става сума - текстилна, машиностроене, фармацевтична, електротехника, добивна, преработка и др. Използването на подходящо оборудване е задължителна част от бизнес дейността, с която сте избрали да се занимавате, а в онлайн магазин Bogdanmebel.com ще го откриете и на достъпни цени. 

По какви критерии да ги избирате

Основното предназначение на продуктите за бизнес и промишленост е най-важният критерий при избора им. Но има и други неща, на които е добре да обърнете внимание - цена, качество, марка и срок за доставка. От Bogdanmebel.com гарантираме, че тук ще откриете всичко необходимо за Вашето кариерно развитие, за постигането на отлични резултати в работата. 


Brand: Sonata H Модел: bm29015452
Този рикошет за тренировки по футбол ще ви помогне да усъвършенствате умения като подаване, шутиране, реакция, както и игра с глава. Изработен от висококачествена прахово боядисана стомана, рикошетът е здрав и надежден, но въпреки това изненадващо лек. Може да се сгъне за по-лесно съхранение и транс..
124.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015453
Тези футболни врати със здрави греди и компактни мрежи са предназначени за игра и участие в турнири както за възрастни, така и за деца. Качествените стоманени рамки осигуряват изключителна стабилност и гарантират на футболните врати дълъг експлоатационен живот и чудесна издръжливост, благодарение на..
299.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013116
Тези бояджийски флийсове са идеална защита на плочки, килими, паркетни подове или други подови настилки от прах, разливане на боя или други замърсявания. Може да се използват и за предотвратяване на драскотини. Този комплект се състои от 2 силно абсорбиращи праха покривала с тегло на материала от 18..
319.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013224
С нашия механизъм за плъзгаща врата можете да отваряте или затваряте плъзгащи се врати във вашата плевня, кухня, кабинет и др. гладко, тихо и без усилия. Комплектът за плъзгаща врата ще се впише в почти всеки интериор с компактния си, класически дизайн. Този комплект за плъзгаща врата включва 2 висо..
163.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013550
Комплектът светлоотразителни конуси за уличен трафик е подходящ за пренасочване и управление на движението по пътищата. Може да се използва за ограничаване движението на места, където се извършват работни дейности и за пешеходци. Конусите за уличен трафик могат да се подредят един в друг и така да с..
233.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013453
Хидравличният крик за мотоциклет е предназначен за вдигане и спускане на мотоциклети, ATV, трактори и други малки превозни средства в работилници и гаражи. Той е лесен за използване, лек и преносим, като ви дава възможност да смените части и осигурява възможност за профилактика по-безопасно и ефекти..
475.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29018156
Тази 20 тонна хидравлична преса е проектирана да остранява и поставя втулки, лагери, шарнири кръгли и универсални, ролки и зъбни колела.С помощта на пресата може лесно да оказвате огромно налягане с много малко усилия.Нейната сглобката с 8 настройки на гредите позволява лесно да се повдига и сваля, ..
1688.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015456
Тази футболна врата е създадена както за деца така и за възрастни, които искат да се забавляват и провеждат турнири. Качествената стоманена рамка дава стабилност и ще осигури дълги години експлоатационен живот и отлична издръжливост. Мрежата е изработена от 100 % полиестер, който е водо и вятъроусто..
160.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015457
Тази футболна врата с целеви точки е създадена както за деца така и за възрастни, които искат да се забавляват и провеждат турнири. Качествената стоманена рамка дава стабилност и ще осигури дълги години експлоатационен живот и отлична издръжливост. Мрежата е изработена от 100 % полиестер, който е во..
182.99 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660240
                     Ферментатор - Воден клапанОригинален патентован ферментатор (воден клапан) за тиха ферментация на вино, грозде или други плодове в бъчвите и бидоните.Ферментатора предотвратява навлизането на нежелан кислород в съда и дава в..
25.90 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013429
Този уред за изравнено повдигане е проектиран за инсталиране и отстраняване с лекота на двигатели, трансмисии или друго оборудване.Направен от висококачествена стомана, този уред има отлична издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Предлага се с четири вериги с кука в края на всяка една. Манивела..
173.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29033524
Това 2 в 1 товарно ремарке с една гума ще ви бъде в помощ при транспортирането на най-разнообразни стоки.Подходяща за всички велосипеди с бързо освобождаване на задните колела. С максимална товароносимост от 40 кг и здрава конструкция, ремаркето ще ви служи дълги години. Транспортната чанта е израбо..
409.49 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660241
                                                                                   Тапа за..
3.20 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660244
                                Сушилник тип стойка за чаши за ВиноПластмасов сушилник и стойка за съхранение за 12 чаши който е незаменим за вашата изба.Преносим, стабилен и със сив цвят. Размери: 25 x 25 x 30 см...
25.20 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013774
Тази фонова система може да се използва за пресъздаване на различни фонове за снимки и видео заснемане. Системата има максимална ширина от 300 см и може да се комбинира с много от нашите цветни фонове. Системата лесно се сглобява и има включена в доставката чанта, с която можете да я пренасяте. Висо..
128.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013495
Удобният и спестяващ място рафт за щайги е идеален за съхраняване на сменяеми каси с напитки или щайги с хранителни стоки, а също и за събиране на материали за рециклиране. Той е чудесно допълнение за всяко домакинство или фирма, защото почти винаги се намират каси, на които им трябва място за съхра..
149.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013477
Тази стойка с рафтове за съхранение и организация на вещи е идеална за вашата кухня, перално помещение, мазе, баня, офис и изобщо навсякъде където се нуждаете от допълнително пространство за съхранение. Може да се монтира хоризонтално или вертикално в зависимост от вашите нужди.Всеки рафт е изработе..
181.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013661
Тази стойка е проектирана да държи подредени вашите дискове и лостове за щанги и дъмбели. Тя побира повечето размери и видове дъбели, неопренови или чугунени. Стабилната рамка с две полици ще ви позволи да поддържате ред във вашия фитнес като подреждате тежестите, когато не ги използвате.Тя е израбо..
404.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29018413
Изработена от издръжлива стомана, тази стабилна стойка за банциг е идеален аксесоар за вашия лентов трион. Тази стойка за лентов трион ще осигури здрава и стабилна опора. С нейна помощ можете да повдигнете лентовия трион, като същевременно пести работно пространство. Освен това стоманената конструкц..
127.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013519
Този стелаж идеалното решение както за домашно, така и за промишлено приложение. Предлага достатъчно място за съхранение и организиране на предмети. Стелажът може да бъде монтиран хоризонтално или вертикално според вашите нужди. Стелажът е изработен от висококачествен МДФ със стоманена рамка. Има т..
184.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013534
Защитете автомобила си против кражба, ограничете достъпа до алеята за шофиране или осигурете своето място за паркиране с нашата скоба за паркомясто! Тази скоба за паркомясто се инсталира лесно. Можете да я монтирате на почти всички видове повърхности с помощта на включените 9 гайки. Също така е снаб..
127.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013437
Тази макара с капацитет 544 кг/ 1200 lbs, е подходяща за дърпане и вдигане на големи и тежки предмети. Висококачествената макара, с дължина на кабела 10м, е изключително стабилна. Благодарение на висококачественото желязо в конструкцията и, тя е много издръжлива. Тази макара е подходяща за камиони, ..
127.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013436
Тази ръчна лебедка с капацитет 363 кг е идеален уред за теглене или повдигане на тежки предмети. Висококачествената ръчна лебедка с дължина на кабела 10 м е изключително здрава. Благодарение на качественото желязо, използвано в изграждането й, тя е много издръжлива и подходяща за пикапи, ремаркета и..
82.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013439
Тази ръчна лебедка с капацитет 1134 кг е идеален уред за теглене или повдигане на тежки предмети. Висококачествената ръчна лебедка с дължина на кабела 10 м е изключително здрава. Благодарение на качественото желязо, използвано в изграждането й, тя е много издръжлива и подходяща за пикапи, ремаркета ..
154.49 лв.
Проекторен екран , 213 x 216 x 6 cm, стенен монтаж - Бизнес и Промишленост
--3 %
Brand: Sonata G Модел: bm19240243
Екран за прожекцииЕкранът за прожекции може лесно и бързо да бъде фиксиран, както на тавана , така и на стените. Продуктът е подходящ за направата на домашно кино или кабинет някъде вкъщи, където ни харесва. Много компактен артикул, след употреба, просто се прибира обратно в направеното за тази цел ..
272.51 лв. 263.43 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660247
                                                                          Притискач голямОгромен и масивен пристика..
10.95 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660246
            Пристискач малъкПластмасов пристикач широчина 24 cm...
7.50 лв.
Преносим проекторен екран със стойка, 203 x 203 cm, Бял/Черен - Бизнес и Промишленост
-5 %
Brand: Sonata G Модел: bm19240242
Преносим проекторен екран със стойка триподБлагодарение на стойката, екранът за прожекции може лесно и бързо да бъде поставен там, където ни харесва. Продуктът е подходящ за домашно кино или презентации.Описание на продукта:- С регулируема на степени височина (1:1, 4:3, 16:9,...)- Със здрава, стоман..
298.85 лв. 314.58 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29018159
Тази поставка за мотоциклети има солидна конструкция и се използва за поддържане на мотоциклети в изправено положение при транспортиране, поправка или съхранение.Регулируемата ключалка за колелата е подходяща за мотоциклети с колела, чийто размер са от 8 до 24 инча. Има 10 дупки в основата на постав..
200.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013163
Полу-автоматичната чемберовъчна машина е проектирана за лентово притягане на кашони или пакетирани продукти. Чемберовъчната машина ще увеличи ефективността на работа, спестявайки време и е много полезна за всеки склад и пощенски офис. Контролирана от бордови компютър, всички пристягания и запечатван..
2719.49 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660253
                                                Палетен съд 500 л.Полиетиленов палетен съд от 500 литра, подходящ за маневриране с мотокар. Подходящ за съхранение и транспортиране ..
409.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29033538
Този оглавник, изработен от висококачествена биволска кожа, е лесно регулируем и с елегантен дизайн. Този стабилен оглавник е изключително мек и подплатен на надтилника и презносника, което го прави по-удобен за носене. Катарамата на главата и на шията могат да се регулират. Благодарение на ремъка, ..
88.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29033543
Този оглавник, изработен от висококачествена биволска кожа, е лесно регулируем и с елегантен дизайн. Този стабилен оглавник е изключително мек и подплатен на надтилника и презносника, което го прави по-удобен за носене. Катарамата на главата и на шията могат да се регулират. Благодарение на ремъка, ..
127.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29033542
Този оглавник, изработен от висококачествена биволска кожа, е лесно регулируем и с елегантен дизайн. Този стабилен оглавник е изключително мек и подплатен на надтилника и презносника, което го прави по-удобен за носене. Катарамата на главата и на шията могат да се регулират. Благодарение на ремъка, ..
155.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015455
Този комплект от 2 броя мини футболни врати е перфектният избор за децата, които ще се забавляват и ще сформират свои футболни отбори. Летвите са изработени от качествена пластмаса, а мрежата от 100 % полиестер, който е водо и вятъроустойчив. С тази тръбна конструкция и мрежа, вратичките се сглобява..
85.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013809
Чрез използването на това мини студио вие сте в състояние да правите снимки на малки обекти (например цветя или бижута). Комплектът съдържа 2 бели фото тенти. Едната е с размер 75 х 75 х 75 см, а другата 30 х 30 х 30 см. Осветлението се осигурява от две лампи от 45 W (5500 K) всяка. Тези светлини мо..
263.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29017113
Този маркиращ спортен потник в стил жилетка с черни обшивки около врата и ръцете предоставя удобство, благодарение на дизайна без ръкави. Перфектен е за различни тренировъчни ситуации, в които трабва да обособите екипите. Изработен е от мрежеста материя, която запазва добре цветовете и формата дълго..
88.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013566
Този манекен глава може да бъде използван за излагане на перуки, аксесоари, шапки, очила и др. на витрината на вашия магазин. Състои се от 3 части - глава, врат и основа. Изработен е от екологично чист полиетилен. Този вид материал е не само екологично чист, но и особено дълготраен.Материал:екологич..
95.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29033511
Бихте ли искали да използвате ремаркето на велосипеда си на повече от един велосипед? Един допълнителен куплунг Ви предлага тази опция. Просто приложете този куплунг към велосипеда си и след това лесно сменете ремаркето между велосипедите.Подходящ е за всички ремаркета за велосипеди от нашата колекц..
32.99 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660251
                               Корито Интер Еко Бокс 600 с отовори и плътно дъноПластмасови надеждни корита за дълготрайна употреба с отвори на стенните и плътно дъно, с нов дизайн – обемоспестяващи. Сертифицирани за хра..
24.10 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660252
                         Корито Интер Еко Бокс 600 плътен – без отвориПластмасови корито за дълготрайна употреба с плътно дъно и стени, с нов дизайн – обемоспестяващи.СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА – КОРИТО ИНТЕР ЕКО БОКС 600 ПЛЪТЕН – БЕЗ ОТ..
25.85 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013806
Тези 3 студийни лампи със софтбокс са идеален източник на светлина за криейтив снимки или видео заснемане. Благодарение на софтбокса се избягва появата на сенки. Височината на лампата може да се регулира между 78 и 230 см. Към комплекта е включена и чанта за пренасяне. Осигурява продължителна светли..
511.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013446
Този комплект за транспортиране на мебели се състои от 4 ъглови подложки с колелца и 1 повдигащ лост. Той е идеалният помощник, за да преместите лесно вашите мебели из дома ви без чужда помощ, тъй като ви дава до 10 пъти повече сила. Здравото желязо и висококачественият каучук правят транспортният к..
71.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013802
Комплектът за осветление може да се използва в студио или на терен. Чрез използването на двете лампи с цветна температура 5500 K е възможно да заснемете обекта по естествен начин. Светлинният поток от двете лампи е 100 watts и се осъществява от енергоспестяващи крушки от само 24 watts. Комплектът за..
211.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013542
Комплектът от 2 стойки и 10-метрова пластмасова верига е изработен от икономични, но ефективни материали, за да ви помогне да отцепите области от пътя. Той е подходящ за паркинги, складове, обществени пространства, частни пътища и т.н. Пластмасовата верига лесно може да се закрепи към стойките за ул..
122.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013810
Този комплект от преносими професионални софтбокса е задължителен за всеки фотограф. Целият комплект има широко приложение и може да се използва при заснемането на дрехи, модели, обувки, чанти, керамика и др. Това е идеалното решение за студийно и портретно заснемане и ще работи още по-добре с компл..
376.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29033547
Тази юздечка, изработена от висококачествена биволска кожа, е изключително мека, с подплатен презчелник за най-удобното прилягане. Благодарение на деликатния дизайн и изпъкналия презносник, юздата има не само елегантен външен вид, но и балансирано разпределение на налягането по шията. Тази юзда с пр..
131.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013427
Нашите клещи за дърва са снабдени с две остри куки и ще ви бъдат от помощ, когато повдигате трупи. Също така са перфектни при складиране на дърва за горене на купчина. Благодарение на ергономичната дръжка клещите осигуряват лесно и удобно захващане. Изработени от висококачествени материали, нашите к..
182.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013426
Нашите клещи за дърва са снабдени с две остри куки и ще ви бъдат от помощ, когато повдигате трупи. Също така са перфектни при складиране на дърва за горене на купчина. Благодарение на ергономичната дръжка клещите осигуряват лесно и удобно захващане. Изработени от висококачествени материали, нашите к..
131.99 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660243
                        Канелка за буре 3/8Чешмичка, пластмасова канелка 3/8 за  бурета за вино и ракия.Канелката е за бурета с обем 2, 10 и 13 литра...
13.35 лв.
Brand: Roto Модел: bm21660242
                Канелка за буре 1/2Чешмичка, канелка 1/2 за  бурета за вино и ракия.Канелката е за бурета с обем от 23 литра до 280 литра, както и за резервоарите...
9.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013533
Професионалната видео система с водоустойчива камера, свързана с проводник от фибростъкло, се използва за инспекция на канализация и тръби, както и за проверяване на други трудни за достигане места. Със свързваната към кабелна макара камера, можете да достигнете до желаната дълбочина или разстояние,..
2017.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013544
Външното изпъкнало пътно огледало е идеален избор за осигуряване на безопасност и сигурност. За целта може да се използва на кръстовища, тесни пътища, остри завои, пътища с ограничена видимост и всякакви външни зони за предотвратяване на неочаквани инциденти чрез елиминиране на слепите петна. Направ..
79.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013546
Външното изпъкнало пътно огледало е идеален избор за осигуряване на безопасност и сигурност. За целта може да се използва на кръстовища, тесни пътища, остри завои, пътища с ограничена видимост и всякакви външни зони за предотвратяване на неочаквани инциденти чрез елиминиране на слепите петна. Направ..
131.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013545
Външното изпъкнало пътно огледало е идеален избор за осигуряване на безопасност и сигурност. За целта може да се използва на кръстовища, тесни пътища, остри завои, пътища с ограничена видимост и всякакви външни зони за предотвратяване на неочаквани инциденти чрез елиминиране на слепите петна. Направ..
97.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013547
Външното изпъкнало пътно огледало е идеален избор за осигуряване на безопасност и сигурност. За целта може да се използва на кръстовища, тесни пътища, остри завои, пътища с ограничена видимост и всякакви външни зони за предотвратяване на неочаквани инциденти чрез елиминиране на слепите петна. Направ..
152.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013433
Този електрически телфер има компактни размери, лек е и е перфектен за използване в малки пространства като гаражи, складове или цехове. Мощният му двигател няма нужда от поддръжка и е подходящ за широк спектър от дейности, свързани с повдигане. Уредът се отличава с дълготрайност на употреба, благод..
496.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013432
Този електрически телфер има компактни размери, лек е и е перфектен за използване в малки пространства като гаражи, складове или цехове. Мощният му двигател няма нужда от поддръжка и е подходящ за широк спектър от дейности, свързани с повдигане. Уредът се отличава с дълготрайност на употреба, благод..
439.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013442
Тази електрическа лебедка е специално предназначена за ремонт на превозни средства. Съединителната макара се задвижва чрез издърпване на дръжката, която освобождава скоростната кутия, за да се даде възможност на стоманеното въже да се издърпа без да се използва електрическа енергия.Оптегнатата плоча..
262.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29013444
Тази електрическа лебедка е специално предназначена за ремонт на превозни средства. Съединителната макара се задвижва чрез издърпване на дръжката, която освобождава скоростната кутия, за да се даде възможност на стоманеното въже да се издърпа без да се използва електрическа енергия. Обтегнатата плоч..
382.49 лв.
Показани са от 1 до 60 от 791 резултата (14 страници)