Меню
Количка

Детски столове

Детски столове от Мебели Богдан
За деца в ученическа възраст е необходимо да имат в стаята си бюро, върху което да учат и да пишат домашните си. Но също толкова важно е да имат удобен стол, на който да седнат, докато подготвят училищната си работа. Столът не бива да се избира с лека ръка, тъй като е от огромно значение той да е комфортен. Особено за деца в тийнейджърска възраст, които се нуждаят и от компютър, пред който е възможно да прекарват много от свободното си време. В тези случаи, ако столът, на който седят не е удобен, може да доведе до болки в гърба и кръста, както и неудобно прегърбване, от което младите хора не бива да страдат. Мебели Богдан предлага селекция от детски столове, за да може вашето дете комфортно да се развива. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които с радост ще ви помогнат, на телефон: 0882 600 418.

 

Как да избера Детски стол?
Първото нещо, което трябва да прецените, е от колко стола имате нужда. Ако имате повече от едно дете, добра идея е да вземете повече от един стол, като по този начин гарантирате, че всяко от децата ще има къде да седне. Някои хора предпочитат два стола, а дори понякога и повече, за едно дете. По този начин стаята му става много по-гостоприемна за неговите приятели, които той може да реши да покани.
Всяко дете има различни вкусове. Някои предпочитат стабилни семпли ученически столове, докато други се чувстват най-комфортно в подвижен въртящ се стол, тапициран с пъстри рисунки. Трябва да прецените с какъв модел вашето дете ще се чувства най-добре.
Ако детето ви иска картинка на определен анимационен герой върху стола си, това е абсолютно възможно. Тапицериите са направени от дамаски в различни цветове, за да може стилът на стола да съвпадне със стила на стаята.
Тийнейджърите, от друга страна, предпочитат по-семпли и класически дизайни за стола си. Добре е преди да изберете модел да проверите максималното допустимо тегло и да се уверите, че е достатъчно голямо, защото децата растат много бързо. Натоварване до 120 кг. е идеално за детски столове.
Тапицирането може да е от дамаски, кожа или еко кожа. И трите материала са лесни за почистване и поддържане.

Brand: Evromar Модел: bm19200025
Детски стол Мебели Богдан модел BM Buterfly, Хромирана кръстачка, Подлакътници, Регулируема височина, бял с изображение пеперудиКачествен детски стол с хромирана кръстачка и подлакътници подходящ за повечето възрасти деца поради лесната регулация на височината. Столът е изработен с дамаска в оригина..
175.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm19200023
Детски стол Мебели Богдан модел BM Bicycle, Хромирана кръстачка, Подлакътници, Регулируема височина, МногоцветенКачествен детски стол с хромирана кръстачка и подлакътници подходящ за повечето възрасти деца поради лесната регулация на височината. Столът е изработен с дамаска в оригинални изображения...
175.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm19200024
Детски стол Мебели Богдан модел BM Free, Хромирана кръстачка, Подлакътници, Регулируема височина, МногоцветенКачествен детски стол с хромирана кръстачка и подлакътници подходящ за повечето възрасти деца поради лесната регулация на височината. Столът е изработен с дамаска в оригинални изображения.Вис..
175.00 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650232
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Farm, с подлакътнициMini Farm е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и облег..
159.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015894
Това детско кресло е разтегателно, многофункционално, както и декоративно допълнение към всяка стая за игри или спалня. Това меко, уютно, детско кресло ще бъде удобен диван за седене, за почивка между вълнуващите игри. То може да се разгъне, за да стане удобен шезлонг, който ще бъде идеален за игра ..
193.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015895
Това очарователно удобно плюшено кресло ще бъде идеално за вашите деца, за да играят, да четат или да се отпуснат. С прекрасната бродерия на корона, той ще направи чудесно допълнение към детската стая или към спалнята. Изработено от висококачествен плюш с мек пълнеж, това кресло е много удобно. Детс..
193.50 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650236
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Football, с подлакътнициMini Football е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и об..
159.00 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650241
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Butterfly 2, с подлакътнициMini Butterfly 2 е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и о..
159.00 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650238
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Pirate, с подлакътнициMini Pirate е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и облегалката..
159.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015896
Това очарователно удобно плюшено кресло ще бъде идеално за вашите деца, за да играят, да четат или да се отпуснат. С прекрасната бродерия на корона, той ще направи чудесно допълнение към детската стая или към спалнята. Изработено от висококачествен плюш с мек пълнеж, това кресло е много удобно. Детс..
163.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015897
Това очарователно удобно плюшено кресло е идеалното място, където децата ви да играят, четат или да се отпуснат. Със своята очарователна форма на слонче, то ще бъде чудесно допълнение към всяка детска стая или спалня. Изработено от висококачествен плюш с мек пълнеж, това кресло е много удобно. Детск..
163.50 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650240
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Princess, с подлакътнициMini Princess е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и облегал..
159.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015893
Това детско кресло е разтегателно, многофункционално, както и декоративно допълнение към всяка стая за игри или спалня. Това меко, уютно, детско кресло ще бъде удобен диван за седене, за почивка между вълнуващите игри. То може да се разгъне, за да стане удобен шезлонг, който ще бъде идеален за игра ..
208.50 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650242
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Cars на път, с подлакътнициMini Cars е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и облегалк..
159.00 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510410
Табуретка кутия Мебели Богдан TomiВелурена табуретка със стилни златни детайли, която ще донесе удобство и уют във вашият дом. Предлага се в черно, бежово, кафяво и сиво. Размери: 35x43 см..
93.80 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650233
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Butterfly, с подлакътнициMini Butterfly е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалка..
159.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29015898
Това очарователно удобно плюшено кресло е идеалното място, където децата ви да играят, четат или да се отпуснат. Със своята очарователна форма на жираф, то ще бъде чудесно допълнение към всяка детска стая или спалня. Изработено от висококачествен плюш с мек пълнеж, това кресло е много удобно. Детско..
178.50 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650239
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Pony, с подлакътнициMini Pony е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и облегалката.Рег..
159.00 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510190
Трикрака табуретка Мебели БогданТабуретка на 3 крачета от дърво покрита с технокожа с различни принтове. Краката на табуретките са изработени от естествена масивна дървесина без по-нататъшна обработка, със специален завършек, вдъхновен от природата, за да изглеждат естествени. Практични за дома,..
63.50 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650237
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Lego, с подлакътнициMini Lego е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и облегалката.Рег..
159.00 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550486
Детски стол BM-Kitty 2 1Стол BM-Kitty 2 1, е удобен, детски стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалк..
226.00 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510828
Детски стол Мебели Богдан Art Tree Kid 2Детски вариант на нашумелия дизайнерски и модерен стол с пластмасова седалка в жълто, бяло, розово, синьо или зелено, и дървени крачета. Размер: 30,5 x 33 x 59 см Височина на седалката: 32 см..
58.13 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510213
Табуретка Мебели Богдан модел SolТабуретка със златна кръгла основа и велурена седалка в син, зелен, червен и сив цвят, подходяща за всяко помещение във вашият дом. Размери: 37x44 см..
89.24 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650234
Детски стол Мебели Богдан модел Mini City, с подлакътнициMini City е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и облегалката.Рег..
159.00 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550485
Детски стол BM-Gonzo 2 1Стол BM-Gonzo 2 1, е удобен, детски стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото да релаксира максимално. Удобната облегалк..
206.00 лв.
Brand: Nowy Styl Group Модел: bm21650235
Детски стол Мебели Богдан модел Mini Flowers, с подлакътнициMini Flowers е висококачествен детски стол от доказан европейски производител.Здрава, пластмасова основа.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Механизъм модел CPT – Eco.Статична връзка между седалката и..
159.00 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510785
Четирикрака табуретка Мебели Богдан Tab 2Табуретка на 4 крачета от дърво покрита с технокожа с различни принтове. Краката на табуретките са изработени от естествена масивна дървесина без по-нататъшна обработка, със специален завършек, вдъхновен от природата, за да изглеждат естествени. Практични..
99.19 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20570018
Детски стол модел Memo-6012 - лилавДетски стол от серията детски столове. Kомпактен и изчистен модел, който е особено подходящ като детски стол за компютър. Моделът предлага ергономични седалка и облегалка и се вписва във всяко детско обзавеждане...
99.96 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20570945
Детски стол модел Memo-9957 B - розовДетският стол Carmen е създаден, за да осигури удобство на най-малките. Той е чудесно допълнение към къта за игра на вашето дете. Моделът е изработен от здрави букови крака и полипропиленова седалка, която се почиства лесно...
39.00 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510381
Детски стол Мебели Богдан BimboПластмасов детски стол в различни цветове. Размери: 37x39x54 см..
35.70 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550012
Детски стол BM-Bambi 1 Размери: 44/39/58 смМатериал: полипропилен / пластмасаЦвят: червен Време за доставка 30 дни...
54.05 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550076
Детски стол BM-Dingo 1 Стол BM-Dingo 1, е удобен детски стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото ..
140.00 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510626
Детски стол Мебели Богдан Art Tree KidДетски вариант на нашумелия дизайнерски и модерен стол с пластмасова седалка в жълто, бяло, червено или зелено, и дървени крачета. Размер: 31 x 37 x 57 cm..
56.45 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20570946
Детски стол модел Memo-9957 B - синДетският стол Carmen е създаден, за да осигури удобство на най-малките. Той е чудесно допълнение към къта за игра на вашето дете. Моделът е изработен от здрави букови крака и полипропиленова седалка, която се почиства лесно...
39.00 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20570740
Детски стол модел Memo-7022-1 LUX - розовДетският стол e прекрасен избор за стаята на вашата малко момиченце. Той е удобен и практичен модел без поглакътници, изработен от мрежа и здрава хромирана основа с колелца...
139.20 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510854
Детски стол Мебели Богдан Kid FunДетски дървен стол от бреза с цветна седалка - жълта, зелена, червена или синя. Размер: D. 26 H.42 cm..
62.47 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510510
Табуретка кутия Мебели Богдан JamoТабуретка с дървени крачета в естествен цвят и тапицирана със синтетична тъкан в черно или бяло. Размери: 38x38x47 см..
102.18 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510179
Табуретка Мебели Богдан ReyСтилна и практична велурена табуретка с модерен дизайн и златни крачета. Табуретка Рей се предлага в син, зелен, червен и сив цвят. Размери: 40x40x37 см..
107.09 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20570987
Детски стол модел Memo-7028 - розовУдобен детски стол, изработен от полипропиленова база и здрава текстилна мрежа. Липсата на подлакътници и възможността за въртене на 360° дават неограничена свобода на движенията на детето, а газовият амортисьор позволява да регулирате височината на стола. Удобна и..
72.60 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20570724
Детски стол модел Memo-Prestige - принцесиДетски стол Prestige - принцеси е удобен и функционален стол с качествена дамаска. Акцент при стола е апликацията на дамаската, която е с анимационни мотиви и пасва изключително добре на цветния интериор на детската стая...
115.00 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550048
Детски стол BM-Wing 1 Размери: (Дължина х Дълбочина х Височина) - 40 х 48 х 80:92 см Височина на седалката от земята - 40:52 см Материал:  механизъм, мембранна дамаска, мрежа Цвят:  лилав Доставка до 30 дни...
97.75 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20571006
Детски стол модел Memo-Clever - горчицаИновативен детски стол със 7 позиции за регулиране на височината на облегалката и дълбочината на седалката. Благодарение на тази технология и възможността за коригиране на цялостната височина, столът може да се приспособи спрямо нуждите на вашето дете и да му о..
348.00 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550016
Детски стол BM-Loco 1 Размери: (Дължина х Дълбочина х Височина) - 40 х 49 х 66:78 см Височина на седалката от земята - 31:43 см Материал: мeханизъм, пластмаса, дамаска Цвят: черен Доставка до 30 дни...
57.50 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550134
Детски стол BM-Dingo 1 Стол BM-Dingo 1, е удобен, детски стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на тялото д..
140.00 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510912
Детски стол Мебели Богдан MatildaДетски дървен стол с естествен цвят скелет и гръб и цветна седалка, подходящ за всяка детска стая но също така и за оборудването на детските градини. Размери: 28x33x42 см Височина на седалката: 25 см Размери на седалката: 26x26 см..
50.51 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20570011
Детски стол модел Memo-6012 - синДетски стол от серията детски столове. Kомпактен и изчистен модел, който е особено подходящ като детски стол за компютър. Моделът предлага ергономични седалка и облегалка и се вписва във всяко детско обзавеждане...
99.96 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550141
Детски стол BM-Darian Bis 1 Стол BM-Darian Bis 1, е удобен детски стол, подходящ за любимото кътче на Вашето дете. Разполага с газов амортисьор за коригиране на височината. Моделът е без подлакътници, база от висококачествени материали, които позволяват на..
145.00 лв.
Brand: Halmar Модел: bm20550032
Детски стол BM-Loco 2 1 Размери: (Дължина х Дълбочина х Височина) - 42 х 53 х 70:82 см Височина на седалката от земята - 3.95 см Материал: мeханизъм, пластмаса, дамаска Цвят:  син Доставка до 30 дни...
75.90 лв.
Brand: memo.bg Модел: bm20570145
Детски стол модел Memo-7025 - розовУдобен и практичен модел подходящ както за момичета, така и за момчета. Той е изработен от здрава, приятна на допир дамаска и хромирана база, която гарантира неговата здравина и стабилност, а едноцветният му дизайн позволява лесно да се впише в интериора на всяка д..
91.20 лв.
Brand: Мебели Богдан Модел: bm20510685
Табуретка кутия Мебели Богдан VivoМодерна табуретка с приложение за всеки дом с черна стилна основа и велурена седалка в синьо, зелено, червено и сиво. Размери: 39x43 см..
116.01 лв.
Показани са от 1 до 50 от 145 резултата (3 страници)