Меню
Количка

Блог

admin 15 Jul 0 591
 Бар Столове от Мебели Богдан   Бар столовете създават настроение и затова техния външен вид е от особено значение. Всички ги свързваме с хубави поводи и  в заведение, и вкъщи. Те се отличават от стандартните столове със своята височина и елегантни..
admin 24 Jun 0 1032
Мека мебел от Мебели Богдан   Меката мебел вече се предлага в толкова много модели, че отначало избора й може да изглежда объркващ. Затова най-важно е да си представите какво точно искате от нея. Дали просто да си лежите с книжка в ръка или д..
admin 13 Jun 0 723
Нови и стилни холни маси от Мебели Богдан Холната маса е много важна част от обзавеждането на всяка дневна, тъй като тя определя до голяма степен цялостния стил на помещението. Мебели Богдан предлага нови и луксозни холни маси в каталога на сай..
admin 05 Jun 0 512
Мебели Богдан предлага нови и стилни трапезни столове  Трапезните столове са нещо, от което всяка трапезария или кухня се нуждае. Без тях трапезната маса губи голяма част от своята функция. Все пак масата със столове около нея се поставя почти ви..
admin 31 May 0 515
Електроуреди от Мебели Богдан Много важна част от обзавеждането на кухнята е изборът на добри и функционални електроуреди. В съвремието ни едва ли съществува модерен дом без хладилник, микровълнова печка или фурна. Мебели Богдан предлага голям избо..
admin 23 May 0 464
Мебели Богдан предлага нови трапезни маси на изгодни цени Трапезната маса е сред най-често ползваните мебели в дома ни. Затова е важно да изберем модел, който да е подходящ за нашия дом. На първо място, трапезната маса трябва да е достатъчно го..
admin 20 May 0 274
Кухненски комплекти от Мебели Богдан  Обзавеждането на кухня винаги е отговорна задача, тъй като това е помещението, в което се приготвя храната за цялото семейство, което значи, че трябва да е добре оборудвана, за по-удобно ползване. Важно е същ..
admin 16 May 0 254
Двулицеви Матраци от Мебели Богдан   Много от клиентите на Мебели Богдан предпочитат двулицев матрак за своите легла. Плюсовете им са много. На първо място двулицевите матраци не са така тежки, както еднолицевите. По-лесни са за транспорт, преместв..
admin 09 May 0 414
Нови секции и шкафове за дневна от Мебели Богдан Най-комфортното място за отдих в дома трябва да бъде дневната стая. Най-добре е при възможност тя да бъде голяма, с повече прозорци, за да е добре осветена от естествена светлина. Много е важно д..
admin 25 Apr 0 251
Мебели Богдан предлага Великденски промоции и намаления от 25. 04. 19 до 30. 04. 19 По случай Великден, Мебели Богдан предлага изключителни промоции на продукти от онлайн магазина си. От 25.04.19 ( петък ) до 30.04.19 ( вторник ), можете да се ..
admin 22 Apr 0 267
Нови категории с продукти от Мебели БогданМебели Богдан ви съобщава, че в най-скоро време предстои обновяване на сайта ни, към който вече ще присъстват седем допълнителни категории с продукти. Тези категории ще включват освен продукти за дома, та..
admin 12 Apr 0 565
Как да направите правилния избор при обзавеждане на вашето антре  Антрето е първото помещение, което гостите виждат, когато влязат във вашия дом. Затова, то трябва да е обзаведено и декорирано подходящо, за да може да създаде възможно най-добро п..
Показани са от 1 до 12 от 20 резултата (2 страници)