Меню
Количка

Блог

admin 25 Mar 0 1367
В Мебели Богдан предлагат чудесна възможност за пазаруване и заплащане чрез ваучери.  Сега пазаруването става лесно с новите ваучери Cadhoc, който се приемат като платежно средство както в Електроният магазин www.bogdanmebel.com така и в Контактният ..
admin 23 Mar 0 1022
Какво трябва да знаем, когато желаем да върнем стока, закупена от сайта www.bogdanmebel.com? Преди да закупите стока, за която се колебаете или изявите желание за връщане на вече закупен продукт, трябва да имате няколко неща в предвид. Работата с те..
admin 23 Mar 0 1311
Как да постъпим, когато има Рекламация или разменена стока, доставена от www.bogdanmebel.comКакто всички знаем, не винаги в живота нещата се подреждат така, както сме ги планирали. Винаги има вероятност нещо да се обърка, когато не всичко зависи от н..
admin 19 Mar 0 708
Мебели Богдан предлага нови градински инструменти - подходящи за всяка градина и оранжерия с уникално качество.·       Градински ножици      Градинските ножици са подходящи за рязане на цветя, храсти и клони. Изчистената  структура, добре обмислената..
admin 15 Mar 0 952
Столове от Meбели Богдан Когато решите да промените облика в дома си, със сигурност мебелите влизат във вашите планове. И това е много съобразително, защото няколко промени в мебелировката могат да се окажат решаващи за резултата, който ще постигнете..
admin 15 Jul 0 1212
  Бар Столове от Мебели Богдан   Бар столовете създават настроение и затова техния външен вид е от особено значение. Всички ги свързваме с хубави поводи и  в заведение, и вкъщи. Те се отличават от стандартните столове със своята височина и елегантни..
admin 24 Jun 0 1890
Мека мебел от Мебели Богдан      Меката мебел вече се предлага в толкова много модели, че отначало избора й може да изглежда объркващ. Затова най-важно е да си представите какво точно искате от нея. Дали просто да си лежите с книжка в ръка или д..
admin 13 Jun 0 2256
Нови и стилни холни маси от Мебели Богдан   Холната маса е много важна част от обзавеждането на всяка дневна, тъй като тя определя до голяма степен цялостния стил на помещението. Мебели Богдан предлага нови и луксозни холни маси в каталога на сай..
admin 05 Jun 0 1127
Мебели Богдан предлага нови и стилни трапезни столове   Трапезните столове са нещо, от което всяка трапезария или кухня се нуждае. Без тях трапезната маса губи голяма част от своята функция. Все пак масата със столове около нея се поставя почти ви..
admin 31 May 0 1033
Електроуреди от Мебели Богдан Много важна част от обзавеждането на кухнята е изборът на добри и функционални електроуреди. В съвремието ни едва ли съществува модерен дом без хладилник, микровълнова печка или фурна. Мебели Богдан предлага голям избо..
admin 23 May 0 1218
Мебели Богдан предлага нови трапезни маси на изгодни цени   Трапезната маса е сред най-често ползваните мебели в дома ни. Затова е важно да изберем модел, който да е подходящ за нашия дом. На първо място, трапезната маса трябва да е достатъчно го..
admin 20 May 0 702
Кухненски комплекти от Мебели Богдан   Обзавеждането на кухня винаги е отговорна задача, тъй като това е помещението, в което се приготвя храната за цялото семейство, което значи, че трябва да е добре оборудвана, за по-удобно ползване. Важно е същ..
Показани са от 1 до 12 от 25 резултата (3 страници)