Меню
Количка

Топ матраци

Топ Матраци от Мебели Богдан
Ако сте закупили матрак, който е по-твърд отколкото ви се иска, но не желаете да го сменяте за нов, решението е удобен и мек топ матрак. Те са много по-компактни и по-икономични от матраците и имат предимството да са лесно преносими и лесно да бъдат махнати от леглото ви при нужда. Всеки човек има различни предпочитания за удобен сън. Именно поради тази причина, Мебели Богдан предлага различни модели топ матраци, изработени от различни материали, за да е колкото се може по-лесно за вас да направите правилният избор. Преди да започнете търсенето на топ матрак, е добре да прецените размерите на матрака и на леглото ви, за да сте сигурни, че новият продукт ще съвпадне с тях, за възможно най-голям комфорт.
Ако имате въпроси или търсите допълнително информация, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти, които ще се радват да ви помогнат, на телефон: 0882 600 418.

 

Видове топ матраци
Топ матраците се предлагат в много разновидности. Някои се предлагат с мемори пяна, която бързо заема формите на тялото, като по-този начин осигурява невероятно мек и удобен сън през нощта. След ставане от такъв топ матрак, можете да наблюдавате как пяната бавно възвръща първоначалния си вид.
Ако ще използвате топ матрак само на едната половина от легло е добре да вземете в предвид и дебелината му. Прекалено дебел топ матрак би създало нещо като стъпало по средата на леглото, което би имало обратния от желания ефект.
Важно е също, преди да изберете топер за вашето легло, да прецените какви са вашите предпочитания за сън. Дали обичате мек матрак или по-твърд, дали искате стабилност или еластичност. Тези детайли биха ви помогнали много при избора на топ матрак.
Погрижете се топ матракът, който сте избрали, да е лесен за почистване, тъй като добрата хигиенизация е от ключово значение за комфортен сън. Добро решение е да вземете обгръщащ калъф или чаршаф, който лесно да може да се свали и изпере. Друг вариант са моделите със сваляеми калъфи, които също са лесни за почистване и поддръжка. Повечето модели топери са антибактериални и не позволяват съществуването на среди за развитие на вредни микроорганизми. Ако страдате от алергии, може да обмислите избирането на хипоалергенен вариант, който би бил подходящ за вашите нужди.

Brand: Elite Модел: bm18100054
Топ МемориБлагодарение на уникалният си състав от memoform този топ матрак с Памет ефект ще ви осигури максимален ортопедичен ефект и спокойни нощи. Меката и релефна дамаска от памучен жакард с orto пяна, термофлекс и спанбонд поема влагата и разпределя излишната топлина, като по този начин регулира..
150.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29011702
Този сгъваем матрак от три части ще ви бъде полезен в много ситуации като неочаквани гости, летен пикник, къмпинг или други дейности. Матракът може да бъде сгънат, за да спестите повече пространство в апартамента или в спалнята, а също така лесно да го пренасяте. Плътният дунапрен е изключително ком..
281.99 лв.
Brand: Paradise Модел: bm19170050
Топер ПянаТоперът може да се постави върху всеки матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото. Топерите са леки и лесно се местят, почистват и поддържат. Модел Топер има ядро изцяло от еластична пяна. Височина: 6 смСтепен на твърдост: СреденГаранция: 24 м..
106.00 лв.
Brand: Oni Модел: bm20520015
Състав:-Ядро: 5 см 3D едностранно профилирана полиуретанова пяна-Калъф: дамаска, капитонирана с полиестерна вата.Височина: 7 смГаранция: 2 години..
99.00 лв.
Brand: Oni Модел: bm20520014
Състав:-Ядро: 4 см мемори пяна-Калъф: дамаска, капитонирана с полиестерна вата.Височина: 6 смГаранция: 2 години..
99.00 лв.
Brand: Oni Модел: bm20520013
Състав:-Ядро: 6 см висококачествена пяна-Калъф: дамаска, капитонирана с полиестерна ватаВисочина: 8 смГаранция: 2 години..
69.00 лв.
Brand: Oni Модел: bm20520012
Състав:-Ядро: 4 см висококачествена пяна-Калъф: дамаска, капитонирана с полиестерна вата.Височина: 6 смГаранция: 2 години..
55.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm19170051
Топер MemoryТоперът може да се постави върху всеки матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото. Топерите са леки и лесно се местят, почистват и поддържат. Модел Топер Memory  има ядро от Memory пяна и еластична пяна. Височина5 смТип матракТоп матракТип на кал..
175.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm21170072
Топер Lavenda MemoryВисочина: 5 смТип матрак: Топ матракТип на калъфа: БордМатериал: Memory пяна, Специален текстилГаранция: 5 годиниСтепен на твърдост: Мек..
197.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm20170064
Топерът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер Даная Фреш е направен от изцяло от Memory пяна. Memory пяната реагира на..
174.00 лв.
Топер Coolsense Memory Gel - Топ матраци
-40 %
Brand: Paradise Модел: bm19170052
Топер Coolsense Memory GelCoolsense Memory Gel има еластична пяна и двупластово ядро от Memory пяна с охлаждащи гел капсули. Предлага се с калъф с цип от специален текстил, направен от изключително мека и приятна на допир материя, която осигурява циркулация на въздуха и отлична терморегулация на ..
118.20 лв. 197.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm21170071
Топер Bamboo MemoВисочина: 5 смТип матрак: Топ матракТип на калъфа: БордМатериал: Memory пяна, Специален текстилГаранция: 24 месецаСтепен на твърдост: Мек..
209.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm21170069
Топ матрак BambooВисочина: 6 смТип матрак: Топ матракТип на калъфа: БордМатериал: С пяна, Специален текстилГаранция: 24 месецаСтепен на твърдост: Среден към мек..
115.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm20170063
Топерът може да се постави върху всеки друг матрак, за да придаде мекота на усещането и комфортно разположение на тялото, да увеличи височината, върху която спите, и дори за да подгъвате спалното бельо под него. Топер Алое Мемо е направен от изцяло от Memory пяна. Memory пяната реагира на топлината ..
198.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm21170070
Топер Aloe FreshВисочина: 5 смТип матрак: Топ матракТип на калъфа: ЦипМатериал: С пяна, Специален текстилГаранция: 24 месецаСтепен на твърдост: Среден към мек..
129.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100052
Топ ХепиЗащото висококачественият блок от  orto пяна е обвит в капитонирана памучна дамаска. Релефът, който притежава дамаската е благодарение на материалите, които използваме: мека силиконова вата, orto пяна и спанбонд, качествени материали допълващи усещането за мекота. С топ матрак ХЕПИ вие ..
120.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100055
Топ ПрестижЛатексово ядро с уникална микропореста структура. Мекотата и дълготрайността на естествения латекс са в основата на спокоен и дълготраен сън. Можете спокойно да поставите вашия топ матрак върху стария си матрак или диван и да се насладите на уникалните му ергономични и анатомични кач..
158.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330023
Топ Матрак Хегра Лайт, Топ Мемори Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За да з..
163.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330026
Топ Матрак Хегра Лайт, топ мемо плюс Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За да ..
198.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330022
Топ Матрак Хегра Лайт Високо Еластичен Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За д..
138.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330024
Топ Матрак Хегра Лайт, топ комфорт Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За да за..
160.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330025
Топ Матрак Хегра Лайт, топ дрийм Великолепно допълнение към вашия основен матрак, повишаващ анатомичността им и допринася за енергомичната позиция на тялото. Цялата ни серия Топ Матраци е с дамаска от плат Stretch - трислойно трико, което е капитонирано с високоеластична еко вата.За да задо..
172.00 лв.
Топ матрак ТЕД модел Triology - Топ матраци
-15 %
Brand: TED Модел: bm20180121
Топ матрак Triology е иновативен продукт с ергономичен дизайн, с цел да Ви осигури балансиран и спокоен сън.Специално проектиран с индивидуални зони на комфорт, които осигуряват равномерно разпределение на натиска от тежестта на тялото. С този висококачествен топ матрак..
118.15 лв. 139.00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180070
Топ матрак ТЕД модел Top Silver MemoryОбемно ядро от термочувствителна, мемори пяна и полиуретанова пяна. С калъф от луксозен текстил със сребърни нишки.Топ матракът Top Silver Memory, е създаден със сърцевина от термочувствителна, мемори пяна, която осигурява дели..
216.00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180069
Топ матрак ТЕД модел I Cool BalanceТоп матрак I Cool Balance, е най-краткият път към мечтания, прохладен сън в лятна нощ.Описание на продукта:- I Cool топ матрак е покрит с плат с Fresh & Cool технология - чрез своите високотехнологични, охлаждащи влакна, микрофибърната тъкан е проектирана ..
139.00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180072
Топ матрак ТЕД модел Aloe Memo FlexТоп матракът Aloe Memo Flex от колекцията на TED Bed, е специално създаден с обемно ядро от полиуретанова пяна, която осигурява удобна поддръжка на тялото по време на сън. Този върховен топ матрак има в прошивката си слой мем..
189.00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180071
Топ матрак ТЕД модел Adry CoolAdry Cool топ матрак се грижи за балансираната и прохладна температура в леглото, която е известна предпоставка за постигане на дълбок и непрекъснат сън. Долната част на топ матрака Adry Cool е от специален анти- слип плат,който осигурява&n..
239.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110017
Топ матрак Слим падСлим пад е комбинация от две капитонирани части, всяка от които прошита с 2 см дишаща BodyCare пяна.Продукта е създаден с цел да коригира леко усещането на матрака, както и да придаде един нов изглед на спалнята Ви. Красив класически дизайн, с ластици в долната част, за по-ст..
120.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm20090529
Топ матрак Симо, дишаща пянаОписаниеТоп матрак с ядро от пяна  с дишаща структура.Сваляем калъф с цип.Височина:  5 +/- 1 cм.Гаранция: 2 години..
79.00 лв.
Топ матрак Релакс - Топ матраци
-30 %
Brand: Blian Модел: bm18110021
Топ матрак РелаксИзчистен класически дизай, подходящ за всяка спалня.Топ матракът е изработен от дишаща BodyCare пяна със средна плътност и висока твърдост, издръжлива на натиск, натоварване и деформация. Благодарение на профилирането се създава лек масажиращ ефект, подпомага се кръвообращениет..
103.60 лв. 148.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm22070146
Топ матрак Премиум 5С този топ матрак Вие ще намерите достъпен комфорт без да си сменяте матрака. Топерът, който се поставя върху матрака увеличава качеството на Вашият сън.  Описание:Дамаска "Silverline" със сребърни нишкиИзцяло изработен от пенополиуретан с висока плътностВисочина: 5 смТ..
155.00 лв.
Топ матрак Мемори Релакс - Топ матраци
-30 %
Brand: Kambo Модел: bm22070145
Топ матрак Мемори РелаксС този топер Вие ще намерите достъпен комфорт без да си сменяте матрака. Топерът, който се поставя върху матрака увеличава качеството на Вашият сън.    Описание:Дамаска "Silverline" със сребърни нишкиМемори 2 смПенополиуретан с висока плътностВисочина 5 см..
131.00 лв. 187.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110016
Топ матрак МемориЗа максимално удобство и различно усещане през лятото и зимата.Удобство и комфорт, благодарение на перфектните свойства на вискоеластик пяната, която под въздействие на температурата на тялото Ви заема формата, осигуряваща спокойствие по време на сън.Характеристика:мемори пянаBodyCa..
185.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070025
  Топ матрак МемориМебели Богдан представя на Вашето внимание Топ матрак Мемори С топер МЕМОРИ Вие ще намерите достъпен комфорт без да си сменяте матрака. Топерът, който се поставя върху матрака увеличава качеството на Вашият сън. Сваляемият калъф позволява лесно да се почиства когат..
266.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110020
Топ матрак МедикалДопълнение към модел матрак Медикъл, предназначен за болници, санаториуми, хосписи.Икономичен и комфортен едностранен топ марак Медикъл се състои от полиуретанова пяна с висока плътност и покритие от непромокаем плат, който лесно се почиства с вода. Специалните прорези осигуря..
148.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110015
Топ матрак КомфортЗа максимално удобство и различно усещане през лятото и зимата може да изберете сами коя страна е по-подходяща за вас. Естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост между слоевете на комфорт коректорa.Характеристика:3D профилирана високоеластична HR пянамемори пянакалъф..
223.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110019
Топ матрак КласикИзчистен класически дизай, подходящ за всяка спалня. Ядро от омекотена BodyCare® пяна с висока плътност и повишена еластичност се грижи за перфектната опора на тялото Ви. Качествата на използваната пяна гарантират анатомичните характеристики на продукта и  увеличават ..
170.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110018
Топ матрак ЗероОбновете стария матрак с топ-матрак от анатомична пяна, който не само ще подобри комфорта и ще придаде нов вид на спалянта ви, но и ще ви подари години необезпокояван релакс.Характеристика:отворена дишаща клетъчна структурамаксимална проветривостздравословна среда за спокоен сънТип:&n..
119.00 лв.
Brand: Ivveks Модел: bm20190045
Топ матрак Елица, мемори пянаОписаниеТоп матрак Елица е изработен от мемори пяна в съчетание със специален текстил с втъкани сребърни нишки, които имат антибактериална защита и антиалергични свойства. Осигурява деликатна опора, следвайки контура на тялото и запомняйки неговата форма и извивки. Четир..
164.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm20090533
Топ матрак високоеластична пяна, без ципОписаниеТоп матрак с ядро от високоеластична пяна, с дишаща структура.Височина – 6см без цип..
71.61 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230037
Топ матрак от 100% пенолатекс. Изработен е със седем зони на комфорт. Снабден със сваляем калъф. Предлага се във различни размери в зависимост от нуждите на клиента. Височина - 8 см.Широкото приложение на Алое Вера в продукти за здравето ни подтикна към създаването на матрак с калъф, обработен със с..
388.00 лв.
Brand: Ivveks Модел: bm20190052
Топ матрак Smart Topper AloeТоп матрак от 100% Memory пяна и антибактериален текстил с Алое Вера.Доставя се под формата на руло, не задържа прах и осигурява високо ниво на хигиена.Посочената цена е за размер 82/190- Височина: 3 см- Твърдост: Среден- Натоварване: 100 кг (за е..
145.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm20230058
Топ матрак NaturaТоп матракът е идеално решение за всеки, който търси начин да подобри комфорта на стария си матрак, без да се налага да го подменя изцяло.Топ матрак Natura, е изработен от Натурален латекс със седем зони на комфорт. Пенолатексът се характеризира с висока еластичност и устойчивост на..
492.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm23270053
                                                                                     ..
472.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150049
Топ матрак Fav• 4см хипоалергенна HR (високоеластична пяна)• 2см V55 мемори пяна за по-високо ниво на комфорт• 3D spacer за долната част на калъфа, за максимална въздухопроводимост• Перящ се, хипоалергенен EASY FRESH калъф• Цип YKK• Подходящ за всички видове матраци• Височина 6 см..
129.00 лв.
Топ матрак BellaNotte Aqua Memory, 6 см височина - Топ матраци
-20 %
Brand: Bella Notte Модел: bm19490009
Топ матрак BellaNotte Aqua Memory, 6 см височина Характеристики ..
231.00 лв. 289.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm20090526
Топ матрак Bamboo, високоеластична пянаОписаниеТоп матрак с ядро от високоеластична пяна.Сваляем калъф с цип.Височина: 6 +/- 1 cм.Гаранция: 2 г...
96.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm20090527
Топ матрак Bamboo Memo, мемори пянаОписаниеТоп матрак с ядро от мемори пяна.Сваляем калъф с цип.Височина: 6 +/- 1 cм.Гаранция: 2 г...
125.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm19030061
Топ матрак ALOE MEMORY Високотехнологичен топ матрак, прекрасно допълнение към всички нови, стари, както и неудобни матраци.Разполага с термоактивна KOVAFOAM MEMORY пяна, която спомага на матрака да пасне към извивките на тялото ви.- Елиминира физическата умора и разпределя тежестта към повърхнос..
142.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030018
Топ матрак 8 см Помощен матрак винаги готов за действие. Създава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичнос..
103.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm20230057
Топ матрак 3DТоп матрак 3D е практично решение за всеки, който търси начин да подобри комфорта на стария си матрак, без да се налага да го подменя изцяло.Той се отличава със специална дишаща лента, обхващаща цялата му височина и осигуряваща по-добра циркулация на въздуха и поддържане на суха среда з..
316.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm22111552
                                                                                     ..
84.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230036
Топ матрак, изработен от 100% латекс. Със седем ортопедични зони. Снабден със сваляем калъф за по-лесно изпиране. Височина 8 см...
351.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100053
Топ КокосТоп матракът изравнява повърхността на вашия матрак, придава му твърдост и подобрява ортопедичните му свойства. Меката и релефна дамаска от памучен жакард с orto пяна, термофлекс и спанбонд поема влагата и разпределя излишната топлина, като по този начин регулира микроклимата на топ матрака..
110.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29011754
Този тройно сгъваем матрак с пяна ще ви бъде полезен в различни ситуации, като неочаквани гости, летен пикник, къмпинг или други дейности. Матракът може да бъде сгънат, за да спестите повече пространство в апартамента или в спалнята, а също така лесно да го пренасяте. Плътният пълнеж от пяна е изклю..
233.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29024574
Насладете се на добър нощен сън на нашия изключително мек матрак! Този топер с дебелина приблизително 6 см е изключително мек и удобен. 1. Технология със студена пянаИзработен от PU пяна, този топ матрак е изключително дишащ, създавайки балансирана среда за сън, докато същевременно предпазва матрака..
289.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29024588
Насладете се на добър нощен сън на нашия изключително мек матрак! Този топер с дебелина приблизително 7 см е изключително мек и удобен. 1. Технология с гел пянаИзработен от гел пяна, този топ матрак е дишащ и с отворени клетки, създавайки балансирана среда за сън и предотвратявайки образуването на м..
376.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29024573
Насладете се на добър нощен сън на нашия изключително мек матрак! Този топер с дебелина приблизително 6 см е изключително мек и удобен. 1. Технология със студена пянаИзработен от PU пяна, този топ матрак е изключително дишащ, създавайки балансирана среда за сън, докато същевременно предпазва матрака..
262.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29024579
Насладете се на добър нощен сън на нашия изключително мек матрак! Този топер с дебелина приблизително 6 см е изключително мек и удобен. 1. Технология със студена пянаИзработен от PU пяна, този топ матрак е изключително дишащ, създавайки балансирана среда за сън, докато същевременно предпазва матрака..
410.99 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29024593
Насладете се на добър нощен сън на нашия изключително мек матрак! Този топер с дебелина приблизително 7 см е изключително мек и удобен. 1. Технология с гел пянаИзработен от гел пяна, този топ матрак е дишащ и с отворени клетки, създавайки балансирана среда за сън и предотвратявайки образуването на м..
674.99 лв.
Показани са от 1 до 60 от 73 резултата (2 страници)