Меню
Количка

Матраци

Матраци от Мебели Богдан
Матракът е най-важната част от пълноценен и здравословен сън, тъй като той е основния фактор за комфорт и удобство през нощта. Някои хора предпочитат твърди матраци, а други – меки. Именно заради това трябва да бъде избран много внимателно, спрямо индивидуалните ви нужди. Мебели Богдан предлагат голям избор от матраци, за да можете по-лесно да вземете правилното за вас решение. Основно матраците се делят на два вида – еднолицеви и двулицеви. Както подсказва името им, еднолицевите могат да бъдат поставени само на едната си страна, докато двулицевите могат да ползват и двете. Матраците могат да бъдат пружинни и безпружинни. Пружинните обикновено са по-меки и имат по-добра циркулация на въздух заради пружинните пространства в тях. Това ги предпазва до голяма степен от мухлясване, както и от други вредни частици. Безпружинните са подходящи за хора, които обичат по-твърд и по-стабилен матрак, но трябва внимателно да прецените дали това е за вас, за да не се налага да спите на неудобно легло през нощта.
Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте да се свържете с нашите консултанти на телефон: 0882 600 418.
 

Видове матраци
Безпружинните  матраци са по-твърди, осигуряващи по-добра опора за гръбначния стълб, и са подходящи за хора с болки в гърба. Много от тях са с ортопедичен и анатомичен дизайн, именно поради тази причина.
Еднолицевите матраци имат вградена опора или рамка, което спестява нуждата да закупувате такава. Това помага за намаляване на цялостната цена на продукта.
Двулицевите матраци се нуждаят от подматрачна рамка или опора, но за сметка на това имат възможност за ползване и на двете повърхности, което значително удължава живота на матрака.
Матраците могат да бъдат с различни пълнежи, като различни видове пяна, всяка с различни функции, пригодени за различни нужди. Мемори пяната е мека и за секунди се приглажда към тялото, създавайки неповторимо условие за комфортен сън. Матраците с HR-пяна се препоръчват за хора с проблеми в кръста и гърба, заради профилираната си повърхност, която действа успокояващо на болката при такива ситуации. Ако страдате от алергии към прах, можете да разгледате каталога в сайта ни за различни модели хипоалергенни матраци, които не задържат прах или други вредни частици.
При избиране на матрак внимателно измерете площта на леглото си, за да сте сигурни, че закупувате правилният размер.

Brand: Kambo Модел: bm17070080
  Подсилена подматрачна рамка с крака BM3Мебели Богдан представя на Вашето внимание Подсилена Подматрачна рамка с крака BM3 Тази подматрачна рамка е предназначена за по дълга експлоатация и поддръжка на двулицев матрак при повече килограми. Осигурява по-добра ортопедичност и вентилация. И..
199.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29011753
Този тройно сгъваем матрак с пяна ще ви бъде полезен в различни ситуации, като неочаквани гости, летен пикник, къмпинг или други дейности. Матракът може да бъде сгънат, за да спестите повече пространство в апартамента или в спалнята, а също така лесно да го пренасяте. Плътният пълнеж от пяна е изклю..
298.49 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030020
Детски Матрак Нани Лукс, Антибактериален, Ортопедичен, с подарък възглавница Отчитайки изискванията и нуждите на подрастващия организъм и съобразявайки ги с технологичните възможности и свойствата на материалите, ние от НАНИ създадохме матрака ДЕТСКИ ЛУКС. Структурата на сърцевината е микроклетъч..
168.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030018
Топ матрак 8 см Помощен матрак винаги готов за действие. Създава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак или матрак, временно заместващ стария и вече амортизиран дюшек. Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност и еластичнос..
103.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070026
  Подматрачна рамкаМебели Богдан представя на Вашето внимание Подматрачна рамка Подматрачните рамки са предназначени за легла с двулицеви матраци. Те удължават тяхната експлоатация и са важна част от комфорта на съня. Осигуряват по-добра ортопедичност и вентилация. Изработени са от м..
136.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070025
  Топ матрак МемориМебели Богдан представя на Вашето внимание Топ матрак Мемори С топер МЕМОРИ Вие ще намерите достъпен комфорт без да си сменяте матрака. Топерът, който се поставя върху матрака увеличава качеството на Вашият сън. Сваляемият калъф позволява лесно да се почиства когат..
266.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070013
Еднолицев матрак ПримаМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Прима Този матрак е решение за клиенти с високи изисквания, но ограничен бюджет. Отличава се с устойчивост и добра опора за гръбначния стълб. Има добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, ..
187.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030013
Еднолицев матрак Понто Класически еднолицев матрак Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното премин..
200.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030021
Детски матрак НАНИ, с две възгланици, антибактериален Детски матрак НАНИ се отличава с изискан дизайн и високо качество на изработката. Всички вложени в изделието материали са съобразени с нуждите на подрастващия детски организъм. Моделът се характеризира и с висока експлоатационна функционалн..
134.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm18030053
Подматрачно Легло Лукс Изработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми двойни ламели, които се движат около оста си и осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото.- Подвижните елементи са с възможност за контролиране на твърдостта на ламелите, като така осигуряват..
194.00 лв.
Еднолицев матрак Каспия Покет Спринг - Матраци Еднолицев матрак Каспия Покет Спринг - Матраци
-15 %
Brand: Nani Модел: bm17030015
Еднолицев матрак Каспия Покет Спринг Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от не..
297.50 лв. 350.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030017
Еднолицев матрак Каспия Полифлекс Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички...
309.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29011754
Този тройно сгъваем матрак с пяна ще ви бъде полезен в различни ситуации, като неочаквани гости, летен пикник, къмпинг или други дейности. Матракът може да бъде сгънат, за да спестите повече пространство в апартамента или в спалнята, а също така лесно да го пренасяте. Плътният пълнеж от пяна е изклю..
245.99 лв.
Brand: Oni Модел: bm20520001
Състав:-Ядро: -пружинен пакет тип „Бонел“ с укрепващ борд от висококачествена полиуретанова пяна; -обемна омекотяваща вата; -иглонабит латексиран филц.-Рамка: изработена от широколистен дървен материал и HDF.-Калъф: Висококачествена дамаска с уютен цветен дизайн и стилен капитонаж от ..
199.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030014
Еднолицев матрак Каспия Нормал Класически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на допълнителна здравина и комфорт на..
302.00 лв.
Двулицев матрак Сирена Фреш Мемори - Матраци Двулицев матрак Сирена Фреш Мемори - Матраци
-10 %
Brand: Nani Модел: bm17030007
Двулицев матрак Сирена Фреш Мемори Матрака е структуриран около дебела, профилирана двулицева сърцевина от ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност и еластичност. В сваляемия калъф е добавена високотехнологична термоактивна MEMORY FOAM от едната страна и слой иновативна допълнително омекотена пяна от ..
551.70 лв. 613.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070001
Двулицев матрак Прима Този матрак е решение за клиенти с високи изисквания, но ограничен бюджет. Отличава се с устойчивост и добра опора за гръбначния стълб. Има добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, микроклетъчната отворена структура на пенополиуретановата пяна и нетъкания т..
187.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030010
Двулицев матрак Биская „Биская” е класически капитониран двулицев матрак с анатомични свойства. Характеризира се с дълготрайност и достатъчна поддържаща сила. Състои се от стандартен Бонел пакет от спираловидни двойноконусни пружини, обвити в олекотен иглонабит латексиран филц, слой пенополиурет..
225.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110016
Топ матрак МемориЗа максимално удобство и различно усещане през лятото и зимата.Удобство и комфорт, благодарение на перфектните свойства на вискоеластик пяната, която под въздействие на температурата на тялото Ви заема формата, осигуряваща спокойствие по време на сън.Характеристика:мемори пянаBodyCa..
185.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm18090038
Сак за подматрачна рамка Сакът за подматрачна рамка е приложим за всички подматрачни рамки  с опция Ракла.Мебели Богдан - Голям избор на Подматрачни рамки. Ниска цена на мебели с добро качество...
15.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110021
Топ матрак РелаксИзчистен класически дизай, подходящ за всяка спалня.Топ матракът е изработен от дишаща BodyCare пяна със средна плътност и висока твърдост, издръжлива на натиск, натоварване и деформация. Благодарение на профилирането се създава лек масажиращ ефект, подпомага се кръвообращениет..
148.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm18090326
Подматрачна рамка Flex раклаПодматрачни рамки с високо качество на изработката, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика.Височина 56 – 60 мм .,ширина 22 мм .28 – 30 броя букови ламели.При ш..
240.90 лв.
Brand: TED Модел: bm20180072
Топ матрак ТЕД модел Aloe Memo FlexТоп матракът Aloe Memo Flex от колекцията на TED Bed, е специално създаден с обемно ядро от полиуретанова пяна, която осигурява удобна поддръжка на тялото по време на сън. Този върховен топ матрак има в прошивката си слой мем..
189.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030011
Двулицев матрак Тирена „Тирена” е съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от POLYFLEX и калъф с дамаска с високо съдържание на естествен памук и допълнително добавени „пасивни” материали, заздравяващи (над 20 пъти) материята, но неводещи до отключване на алергии и ра..
269.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070020
  Еднолицев матрак Атина Мебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Атина  Матракът е с отлични ортопедични характеристики. Дава добра опора на гръбначния стълб, неподатлив на деформация, има висока устойчивост на тегло и натиск. Вълнената вата, с която е п..
299.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm18090314
Подматрачна рамка Roll-FlexПодматрачни рамки с високо качество на изработката, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Подматрачна рамка Roll-FlexПодматрачна рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика.15 – 16 броя букови ламели,захванат..
108.90 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270044
Метална подматрачна рамка Mollyflex, със здрава и устройчива на натоварване конструкция Характеристики ..
274.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm18030050
Подматрачна рамка КомфортИзработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми ламели, които осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото. - Подвижните елементи намаляват напрежението, като разпределят равномерно тежестта на тялото и гарантират правилната му позици..
128.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070015
Еднолицев матрак СтандартМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Стандарт Комфортен, ортопедичен матрак, осигуряващ качествен сън и добра физическа форма. Ядрото от пружинния пакет осигурява добра вътрешна вентилация, а слоевете термо вата и филц успешно отстраняват нежел..
253.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070016
Еднолицев матрак ЛуксМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Лукс Матрак с отлична ортопедична характеристика, заслуга за което има слоят от кокосови влакна, които са естествен и антибактериален материал. Препоръчва се за хора с проблеми в областта на гърба и кръста!..
303.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm18090311
Подматрачна рамка Дрийм ФлексПодматрачни рамки с високо качество на изработката, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Подматрачна рамка Дрийм ФлексМетална подматрачна рамка от здрав стоманен профил.28 – 30 броя многопластови букови ламели.Броят на буковите ламели зависи от височината на подматр..
196.90 лв.
Brand: Nani Модел: bm18030052
Изработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми ламели, които се движат около остта си и осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото. -   Подвижните елементи намаляват напрежението, като разпределят равномерно тежестта на тялото и гарантират правилната ..
176.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030001
Двулицев матрак Лаго  7-зоново ядро от редуващи се безшумни амортисьори от ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност и различна твърдост. Комбинацията образува канали, способстващи добрата проветривост във вътрешността. Добавеният слой POLYFLEX с повишена твърдост допълнително оптимизира ортопедич..
743.00 лв.
Двулицев матрак Аруба Мемори Покет - Матраци Двулицев матрак Аруба Мемори Покет - Матраци
-20 %
Brand: Nani Модел: bm17030008
Двулицев матрак Аруба Мемори Покет Всички съвременни технологии при матраците събрани, в едно изделие. Невероятно съчетание от качествата на POCKET SPRING, POLIFLEX и MEMORY FOAM. Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил, закрепени ..
401.60 лв. 502.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm18070098
Матрак Алегро еднолицевСтрахотен продукт за вашата спалня, комбинацията на ядро от индивидуално пакетирани пружини и слой кокосова вложка, правят матрака изключително издържлив на натоварване. Пакетът от пружини предоставя много добра топлинна регулация и вентилация, което предразполага тялото за ре..
412.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030006
Двулицев матрак Модена Оптимално съчетание на практичност, цена и качество. Висококачествен продукт, произвеждан благодарение на модерното технологично оборудване. В прошивката на калъфа, обвиващ двулицевата ортопедична сърцевина с висока плътност от POLYFLEX е добавен допълнително омекотен п..
397.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070018
  Еднолицев матрак Елеганс 7 зони усиленМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Елеганс 7 Най-актуалната покет система пренася комфорта по време на сън на едно ново. Чрез индивидуално пакетираните пружини, които следват естественият контур на тялото и обособ..
380.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110017
Топ матрак Слим падСлим пад е комбинация от две капитонирани части, всяка от които прошита с 2 см дишаща BodyCare пяна.Продукта е създаден с цел да коригира леко усещането на матрака, както и да придаде един нов изглед на спалнята Ви. Красив класически дизайн, с ластици в долната част, за по-ст..
120.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100036
Детски матрак Елите Бордо лукс, HR35 пяна, Луксозна дамаска, 18 см.Двулицев матрак БОРДО ЛУКС HR 35  е ортопедичен и  анатомичен матрак с масажиращ и релаксиращ ефект. Благодарение на прецизните прорези по повърхността на матрака вие ще се насладите на мекота и масаж по време на сън. Ядрот..
130.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm18090316
Подматрачна рамка Стандарт опция КПодматрачни рамки с високо качество на изработката, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика.Височина 45 – 50 мм.15 – 16 броя букови ламели.При широчина на рамк..
229.90 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070021
  Еднолицев матрак ЕвропаМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Европа Ядрото от пенополиуретанова пяна и слоевете от кокосова вложка правят матрака твърд, с висока издръжливост на натоварвания. Моделът е подходящ за подрастващи и подпомага правилната поддръжка н..
346.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030016
Еднолицев матрак Каспия Мемори Покет Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от не..
443.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm19090351
Двулицев матрак Beisy Характеристики ..
199.00 лв.
Еднолицев матрак Мемори Елеганс 7 зони усилен - Матраци
-10 %
Brand: Kambo Модел: bm17070019
  Еднолицев матрак Мемори Елеганс 7 зони усилен Мебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Мемори Елеганс 7  Всеки детайл от дизайна на матрака е внимателно обмислен за да осигури абсолютен лукс, комфорт и правилна поддръжка на тялото. Ядрото от индивидуалн..
395.10 лв. 439.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070007
Двулицев матрак АтинаМебели Богдан представя на Вашето внимание Двулицев матрак Атина Матракът е с отлични ортопедични характеристики. Дава добра опора на гръбначния стълб, неподатлив на деформация, има висока устойчивост на тегло и натиск. Вълнената вата, с която е прошита дамаската, поддър..
299.00 лв.
Топ матрак Комфорт - Матраци Топ матрак Комфорт - Матраци
-30 %
Brand: Blian Модел: bm18110015
Топ матрак КомфортЗа максимално удобство и различно усещане през лятото и зимата може да изберете сами коя страна е по-подходяща за вас. Естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост между слоевете на комфорт коректорa.Характеристика:3D профилирана високоеластична HR пянамемори пянакалъф..
156.10 лв. 223.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm19110043
Детски Матрак Sonata Softly, височина 8 см- Матрака е изработен от блоков материал Т 20- Висококачествена полиуретанова пяна с средна твърдост подходяща за деца с тежест до 80 кг.- Дамаската е щампована с детски мотиви - борд и хасе.- Избор на цвят и мотиви на дамската от 2 вида - за момче ..
58.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110019
Топ матрак КласикИзчистен класически дизай, подходящ за всяка спалня. Ядро от омекотена BodyCare® пяна с висока плътност и повишена еластичност се грижи за перфектната опора на тялото Ви. Качествата на използваната пяна гарантират анатомичните характеристики на продукта и  увеличават ..
170.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100027
Матрак КареЕднолицев матрак Каре е ортопедичен и анатомичен матрак с масажиращ ефект. Благодарение на прицизните прорези по повърхността на матрака вие ще се насладите на мекота и масаж по време на сън. Ядрото от изкуствен латекс притежава висока устойчивост в следствие на еластичните си свойства, и..
350.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030009
Двулицев матрак Бахама Мемори NEW Модел, предлагащ максимално удобство дори и при големи натоварвания. Оставя изключително приятно усещане при лежане, осигурено от вложената в контактната с тялото зона висококачествена допълнително омекотена пяна и антиалергична силиконова вата. Еднолицевата сърц..
888.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm18090307
Подматрачна рамка СтандартПодматрачни рамки с високо качество на изработката, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Рамка Стандарт от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по – голяма устойчивост и естетика. Височина 45 – 50 мм. 15 – 16 броя букови ламели.&n..
130.90 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110018
Топ матрак ЗероОбновете стария матрак с топ-матрак от анатомична пяна, който не само ще подобри комфорта и ще придаде нов вид на спалянта ви, но и ще ви подари години необезпокояван релакс.Характеристика:отворена дишаща клетъчна структурамаксимална проветривостздравословна среда за спокоен сънТип:&n..
119.00 лв.
Показани са от 1 до 52 от 577 резултата (12 страници)