Меню
Количка

Огледала

Огледала от Мебели Богдан
Огледалото е изключително важен аксесоар за интериора на всеки дом. Те са не само много практични, но и атрактивни и стилни, особено с модерните технологии, позволяващи прецизно изрязване на стъкло в артистични форми и варианти. Много хора подценяват значението на огледалото в дома, но в днешно време почти не може да се намери жилище без поне едно огледало в някоя стая, а понякога и две или повече. Рамките също могат да допринесат за визуалната естетика, като класическа, богато декорирана рамка винаги хваща окото. Също така огледалата оптически разширяват пространството на всяка стая, в която бъдат поставени. Именно поради тази причина, много хора си слагат по едно огледало в почти всяка стая.
 

Видове огледала
Огледалата се различават по размер, рамка и най-вече по стая, за която са изработени. Едно огледало за баня коренно се различава от такова за антре или за спалня. Преди да поръчате трябва да измерите добре размерите и да прецените за коя стая ще е огледалото. Повечето хора избират за антрето си големи огледала, така че да могат да се огледат в цял ръст. Такъв голям размер огледало е подходящ за рамка на стената, или пък закачен за врата на гардероб.
От значение освен размера е и формата на огледалото. Тя допринася най-много  за визията, която ще излъчва избраното от вас огледало. Овалните или кръгли форми са елегантни и красиви, докато огледалата с остри форми са по-старомодни, но също с определен чар. Ако пък се спрете на нестандартна форма, можете да украсите дома си с модерно и луксозно огледало, което ще подчертава персоналния ви вкус и ще допринесе за съвременния облик на дома ви.
 Преди да направите своя избор е хубаво да разгледате различни модели рамки в каталога на сайта ни, за да можете да изберете тази, която най-добре ще се впише във вашия интериор. Ако пък все пак предпочитате по-семпъл вариант без рамка, модерно е днешно време да слагате огледала на гардеробите си, което е едновременно компактно и удобно.
Едно хубаво огледало има способността да украси стаята по-добре от картина, ако е изложено на подходящото място. Вземете най-подходящото решение, за да направите вашият дом отражение на вашата същност.
Ако имате въпроси или просто търсите повече информация, можете да се свържете с нашите услужливи консултанти, които с радост ще ви отговорят, на телефон: 0882 600 418.

Brand: Sonata G Модел: bm19245688
Стенно огледало Modugno,  50см,  сребро цвятОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн.Информация за продукта:- Ид..
209.72 лв.
Brand: Yekta Модел: bm221400042
Огледало Ramada, орехОгледало Ramada, представлява огледало с уникален дизайн.Размери: височина 80 см/ ширина 64 см..
208.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29020631
Нашето огледало за стена с антично излъчване ще бъде практично и декоративно допълнение към вашата баня, спалня или съблекалня. Това огледало е ръчно изработено от масив регенериран дървен материал. Грапавият външен вид на дървото и майсторската изработка допълват ефектния ретро стил на огледалото. ..
217.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29001927
Високо огледало, изработено от красив и издръжлив материал от твърдо регенерирано дърво, което има характерни особености от различни дървесини като череша, тик, палисандър, манго, акация, рециклирана дървесина, твърда дървесина и др. , Издърпващото се чекмедже под огледалото може да съхранява доста ..
844.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29001962
Нашето огледало за стена с антично излъчване ще бъде практично и декоративно допълнение към вашата градина, вътрешен двор или друго външно пространство. То е идеално за градини с всякакви размери и може да се използва, за да подчертаете нещо отличително в градината си, като го отразите в огледалото...
208.49 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590223
Огледало EX Home model Tik  Rezin  120/90 Размер: W120/D5/H90Материал: тиково дърво..
790.00 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245682
Стоящо огледало Barletta, размери 150x35 см, Черен цвятТова декоративно и елегантно огледало в цял ръст е идеално за вашия коридор, спалня, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн. Накланящата се стойка осигурява стаби..
286.46 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245683
Стоящо огледало Barletta, размери 150x35 см, Бял цвятТова декоративно и елегантно огледало в цял ръст е идеално за вашия коридор, спалня, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн. Накланящата се стойка осигурява стабилн..
276.21 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245155
Стойка за огледало Giovinazzo, размери 150x35 см, наклонена,  Бял цвятСтоящо огледалоТова декоративно и елегантно огледало в цял ръст е идеално за вашия коридор, спалня, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн. На..
268.55 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245681
Стойка за огледало Barletta, размери 150x35 см, цвят на рамката златоСтоящо огледалоТова декоративно и елегантно огледало в цял ръст е идеално за вашия коридор, спалня, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн. Накланящ..
276.21 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245678
Стенно огледало Корато, размери 40х80см,  Бял цвятОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн.Информация за продукта:- И..
219.95 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245687
Стенно огледало Modugno, размери 60см,  черен цвятТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн.Информация за продукта:- Идеален аксесоар ..
248.09 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245692
Стенно огледало Modugno, 40см,  сребро цвятОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя  елегантен дизайн.Информация за продукта:- Идеален ак..
171.35 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245684
Стенно огледало Modugno,  60см,  сребро цвятОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн.Информация за продукта:- Ид..
242.97 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245686
Стенно огледало Modugno,  60см,  бял цвятОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн.Информация за продукта:- Идеал..
237.86 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245691
Огледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн.Информация за продукта:- Идеален аксесоар за баня, коридор, всекидневна или спалн..
212.27 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245690
Стенно огледало Modugno,  50см,  бял цвятОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн.Информация за продукта:- Идеал..
209.72 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245694
Стенно огледало Modugno,  40см,  бял цвятОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя елегантен дизайн.Информация за продукта:- Идеален аксес..
181.58 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19243695
Стенно огледало, в пълен ръст Огледалце, огледалце, кажи ми: добре ли изглежда отражението ми? Едно е сигурно, че можете да се огледате в пълен ръст в стенното огледало. Елегантността, която се излъчва от продукта е още по-пълна с Вашето отражение в него. Описание на продукта: - Огледалото може да б..
276.21 лв.
Стенно огледало Livorno  132 x 42 x 3,5 cm с рамка от евкалиптово дърво тъмносиво - Огледала
-8 %
Brand: Sonata G Модел: bm19243693
Стенно огледало, в пълен ръст Огледалце, огледалце, кажи ми: добре ли изглежда отражението ми? Едно е сигурно, че можете да се огледате в пълен ръст в стенното огледало. Елегантността, която се излъчва от продукта е още по-пълна с Вашето отражение в него. Описание на продукта: - Огледалото може да б..
242.22 лв. 263.43 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19243692
Стенно огледало, в пълен ръст Огледалце, огледалце, кажи ми: добре ли изглежда отражението ми? Едно е сигурно, че можете да се огледате в пълен ръст в стенното огледало. Елегантността, която се излъчва от продукта е още по-пълна с Вашето отражение в него. Описание на продукта: - Огледалото може да б..
281.33 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19243694
Стенно огледало, в пълен ръст Огледалце, огледалце, кажи ми: добре ли изглежда отражението ми? Едно е сигурно, че можете да се огледате в пълен ръст в стенното огледало. Елегантността, която се излъчва от продукта е още по-пълна с Вашето отражение в него. Описание на продукта: - Огледалото може да б..
276.21 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245676
Стенно огледало Corato, размери  40x80см,  среброОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн.Информация за продукта..
209.72 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245695
Стенно огледало  Модуньо 40см,  черен цвятОгледало за баняТова декоративно и елегантно огледало за баня е идеално за вашата баня, коридор, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя елегантен дизайн.Информация за продукта:- Идеален аксе..
186.69 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245680
Стоящо огледалоТова декоративно и елегантно огледало в цял ръст е идеално за вашия коридор, спалня, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн. Накланящата се стойка осигурява стабилна стойка.Информация за продукта:- Идеа..
263.43 лв.
Brand: DST Модел: bm221370460
Пано с огледало-dst, дъб амберПаното с огледало, какво по хубаво да се видиш и усмихнеш, за добро утро, за хубав ден или за лека нощ.В спалнята, в коридора, всекидневната, огледалото навсякъде ще намери своето място. Паното с огледало е произведено от ламинирано ПДЧ 16 mm. на Кроношпан България, кое..
46.00 лв.
Brand: DST Модел: bm221370459
Пано с огледало-dst, венгеПаното с огледало, какво по хубаво да се видиш и усмихнеш, за добро утро, за хубав ден или за лека нощ. В спалнята, в коридора, всекидневната, огледалото навсякъде ще намери своето място с размери: дължина L=680 mm. широчина В=20 mm. височина Н=500 mm.за огледалото 630..
46.00 лв.
Brand: DST Модел: bm221370461
Пано с огледало-dst, бял дъбПаното с огледало, какво по хубаво да се видиш и усмихнеш, за добро утро, за хубав ден или за лека нощ.В спалнята, в коридора, всекидневната, огледалото навсякъде ще намери своето място.Паното с огледало е произведено от ламинирано ПДЧ 16 mm. на Кроношпан България, което ..
46.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm18090176
Пано с огледало Мебели Богдан BM-Ava, 50/68 см Паното с огледало е перфектното допълнение за всеки дом. Огледалото е без фасет.Размери (Ш/В/Д): 50/68/2,2 смНалични цветове: Бяло гланц, Венге и ГБ сономаМатериал: ПДЧ 16mm, кант: 0,5 mm..
51.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm18090113
Пано с огледало Мебели Богдан BM-Ava, 39/145 Пано с огледало 39/145 може да бъде изработено в цветове: Бяло гланц и ГБ сонома и Венге Материал: ПДЧ 16mm, кант: 0,5 mm Размери (Ш/В/Д): 39/14,5/2 см..
79.00 лв.
Brand: Kolorado Модел: bm17040084
Едно чудесно допълнение към атмосферата в жилището от Мебели Богдан.Размерите са 100 / 2,2 / 50..
96.01 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29001920
Това огледало на стойка има семпъл, класически дизайн и ще бъде чудесно допълнение към всяка стая. Рамката му е изработена от лакирана стомана, която е устойчива на издраскване и ръжда, което и придава стабилност и издръжливост. Огледалото може да се накланя и така ще имате видимост от много ъгли. Л..
202.49 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29001921
Това огледало в цял ръст впечатлява със стилния си дизайн и е подходящо за всеки тип стая. Рамката му е изработена от лакирана стомана, устойчива е на издраскване и корозия, което гарантира неговата здравина и дълготрайна употреба.Това огледало може да бъде накланяно, за да ви осигури видимост от ра..
202.49 лв.
Brand: Yekta Модел: bm221400031
Огледало ValenciaОгледало с класически дизайн за Вашата спалня! Моделът лесно се съчетава с интериора, благодарение на семплата си визия.Размери: височина 82 см/ ширина 42 см..
234.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm21200693
Огледало Sоло 80-E20Огледало за стена с рамка "SOLO 80" - част от модулно обзавеждане на антре "SOLO". Размери: 80/59 смМатериал: ПДЧ рамка..
94.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590070
Огледало Shell Sunflower, СедефРазмер: Ф150/D4Материал: седеф..
490.00 лв.
Brand: Yekta Модел: bm221400043
Огледало Ramada, екрюОгледало Ramada, представлява огледало с уникален дизайн.Размери: височина 80 см/ ширина 64 см..
208.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm21200731
Огледало Norton LUS-E20Огледало Norton LUS-E20 характеризира с проста минималистична форма, която прави мебелите да се вписват в модерния интериор. Ламинираните в светъл дъб цвят на Sonoma с дървесен декор ще придадат уютна атмосфера в стаята. Мебелите ще ви помогнат да организирате любимите си книг..
126.56 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245675
Огледало Lesina, размери 120 x 40 cm,  Черен цвятТова декоративно и елегантно огледало в цял ръст е идеално за вашия коридор, спалня, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн. Огледалото може да се окачи на всяка в..
248.09 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19245674
Огледало за вратаДекоративното и елегантно огледало в цял ръст е идеално за вашия коридор, спалня, съблекалня или където имате нужда от огледало. Подходящ е за всяко жилищно пространство със своя вечен и елегантен дизайн. Огледалото може да се окачи на всяка врата благодарение на куките. Като алтерн..
245.52 лв.
Brand: Evromar Модел: bm21200824
Огледало Lavenda 69-E20Огледалото в антрето е много важен елемент пред да излезете от дома си, а и придава изцяло нов облик - визуално разширява помещенията.Размери: дължина: 75 / дълбочина: 14 / височина: 87 см.Цвят: дъб шоколад / норвежки борМатериали: ПДЧ / МДФ..
91.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm21200818
Огледало Laveda 100-E20Огледало Laveda 100-E20 е част от модулна система Лавенда, която включва елементи за всекидневната, трапезарията, спалнята и коридора.Размери:Широчина 106 см.Дълбочина 14 см.Височина 87 см.Цвят: дъб шоколад / норвежки бор..
119.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm23201257
Огледало Indianapolis I-12, тъмна пепелХАРАКТЕРИСТИКИ:ИмеСтойностБрой кашони1Цвяттъмна пепелРазмери120/3.5/80 см..
205.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm23201258
Огледало Indianapolis I-12, светла пепелХАРАКТЕРИСТИКИ:ИмеСтойностБрой кашони1Цвятсветла пепелРазмери120/3.5/80 см...
205.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm23201256
Огледало Indianapolis I-12, бял крафтХАРАКТЕРИСТИКИ:ИмеСтойностБрой кашони1Цвятбял крафтРазмери120/3.5/80 см..
205.00 лв.
Brand: Evromar Модел: bm23201345
Огледало GeorgiaХАРАКТЕРИСТИКИ:ИмеСтойностЦвятколониален дъб/матера (сиво)Размери197/18/62 см...
172.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20591336
Огледало EX Home модел Toscana, mangoРазмер: W120/D4.5/H90Материал: манго..
590.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590397
Огледало EX Home модел Tik Koren 120, тиково дървоРазмер: W120/D5/H120Материал: тиково дърво..
650.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590964
Огледало EX Home модел Koja, естествена кожаРазмер: W70/D4/H100Материал: естествена кожа..
490.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20591427
Огледало EX Home модел Ibisa, тиково дърво, бамбукРазмер: W80/D3/H100Материал: тиково дърво, бамбук..
150.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590354
Огледало EX Home модел Gravir 60 SА, балсаРазмер: D60/H2Материал: балса..
270.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590519
Огледало EX Home модел Gravir 60 K, балсаРазмер: D60/H2Материал: балса..
270.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590232
Огледало EX Home модел Gravir 60 BZ, балсаРазмер: D60/H2Материал: балса..
270.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590165
Огледало EX Home модел Gravir 60 B, балсаРазмер: D60/H2Материал: балса..
270.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590584
Огледало EX Home модел Espano 60/80 К, балсаРазмер: W60/D4/H80Материал: балса..
290.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590950
Огледало EX Home модел Espano 60/80 SA, балсаРазмер: W60/D4/H80Материал: балса..
290.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590619
Огледало EX Home модел Espano 60/80 B, балсаРазмер: W60/D5/H80Материал: балса..
290.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590549
Огледало EX Home модел Doker 70/100, мангово дървоОгледало Doker, е изработено от масивна, мангова дървесина. Цвета и дизайна на рамката са в подчертано индустриален стил. С големият си размер и впечатляваща визия, това декоративно огледало е интересен акцент за всяко помещение.Размер: W70/H100Матер..
450.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590600
Огледало EX Home модел Doker 100, мангово дървоОгледало Doker, е изработено от масивна, мангова дървесина. Цвета и дизайна на рамката са в подчертано индустриален стил. С големият си размер и впечатляваща визия, това декоративно огледало е интересен акцент за всяко помещение.Размер: D100/H3Материал:..
650.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590873
Огледало EX Home модел Bamboo, бамбукРазмер: W72/D5/H155Материал: бамбук..
450.00 лв.
Показани са от 1 до 60 от 142 резултата (3 страници)