Меню
Количка

Еднолицеви матраци

Еднолицеви Матраци от Мебели Богдан
 
Еднолицевите матраци имат вградена от едната си страна подматрачна рамка. Ползват се само от едната страна и съответно се амортизират сравнително по-бързо от двулицевите. Но все пак в някои  случаи точно те са предпочитани. Кога имаме нужда от еднолицев матрак?
Най-често когато самото легло е предназначено за ползване с еднолицев матрак. В много случаи механизъма за повдигане се закрепва директно върху дървената част на матрака и така пространството под леглото се използва като ракла.
Също така закупуването на еднолицев матрак е по-изгодно, ако търсите ниска цена. При двулицевия трябва да вземете отделно подматрачна рамка, което оскъпява дори и ниския клас модели.
Хубаво е да проверите от какъв материал е направена твърдата част на матрака. При качествените модели тя е от дърво, OSB плоскост и метал. Подматрачните части от талашит и подобни материали не са толкова издръжливи във времето. Гаранцията на матрака важи, ако го поставяте на подходящо за него по размер легло. Ако има разминавания в размерите, възможно е матракът да се счупи дори и без да има проблем при производството. Особено трябва да внимавате при матраците с размер над 120/190. По-големите легла и спални трябва задължително да са укрепени по средата със средна греда – т.нар. царга. Върху нея и страниците се слага матрака. Липсата на царга почти винаги води до счупване на матрака или на самата спалня. Затова бъдете предпазливи. Ако вече сте закупили спалня без средна греда, сами поставете такава с дебелина 4 на 4 см. по дължината на леглото.


Какъв да е пълнежа да еднолицевия матрак?
 
Най-често това са пружини Бонел, индивидуално пакетирани пружинки Покет или различни видове пяна. Важно е да знаете каква твърдост търсите, за да изберете най-подходящия за вас модел. Като цяло матраците от пяна са по-твърди от пружинените. Изключение прави матракът модел Кери на фирма Елите, който е съставен от високоеластична пяна, с 4 см. мемори слой отгоре. Това уникално съчетание го прави най-мекия сред моделите от пяна и дори по-мек от някои пружинени варианти.Той е отличен избор, ако искате да получите удобен мек еднолицев матрак, в който няма никакви пружини.
Пружинните еднолицеви матраци са много удобен и достъпен вариант. Обикновените се изработват с Бонел – метални пружини, и облицовка от мебелна вата, дунапрен и други. По-луксозните варианти са с индивидуално пакетирани Покет пружинки, всяка от които се намира в свое джобче. По този начин те не са свързани директно помежду си и прилягат отлично по извивките на вашето тяло. Това ги прави едновременно ортопедични и анатомични модели. Отгоре може да бъдат омекотени със слой мемори пяна или латекс. За по-голяма здравина и стабилност се добавя кокосова вложка.
Най-често еднолицевите матраци се тапицират с жакардова дамаска. По-луксозните модели се произвеждат с висококачествени дамаски от текстил с повече памучно съдържание. Цветът на дамаските е най-често светъл.
За да предпазите своя еднолицев матрак, най-добре е да закупите за него непромокаем протектор. Особено удачни са моделите, при което протекторът се закрепва с ластици за четирите краища на матрака. Протекторите, които обхващат целия матрак като чаршаф с ластик, са по-подходящи за двулицеви матраци.
 

Brand: Kambo Модел: bm17070020
  Еднолицев матрак Атина Мебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Атина  Матракът е с отлични ортопедични характеристики. Дава добра опора на гръбначния стълб, неподатлив на деформация, има висока устойчивост на тегло и натиск. Вълнената вата, с която е п..
299.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100030
Матрак РодосМодел Родос е ортопедичен и твърд матрак. Удобен при болки в областта на гърба и кръста, подходящ за деца и подрастващи. Към ядрото от разпенен полиол е добавена кокосова вложка. Тя допринася за по-голяма твърдост и устойчивост на матрака, подобрява циркулацията на въздуха и извежда влаг..
330.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100029
Матрак ЛеонБлагодарение на специалната си разработка, мемори пяната има ниска степен на деформация, тя е хипоалергичен материал с чудесни въздухопропускливи свойства. Под въздействието на телесната температура микропорестата структура на космическият материал мемори, много меко се извива и максималн..
375.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm22100083
Матрак ЛеонБлагодарение на специалната си разработка, мемори пяната има ниска степен на деформация, тя е хипоалергичен материал с чудесни въздухопропускливи свойства. Под въздействието на телесната температура микропорестата структура на космическият материал мемори, много меко се извива и максималн..
355.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100028
Матрак КериЕднолицев матрак Кери се състои от високоеластичен изкуствен латекс HR – това е дълготраен и издръжлив материал, притежава уникална молекулярна структура с разпускащ ефект и подобрява кръвообръщението. Материалът не се деформира при съществено натоварване и има способноста да пропуска въз..
480.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100027
Матрак КареЕднолицев матрак Каре е ортопедичен и анатомичен матрак с масажиращ ефект. Благодарение на прицизните прорези по повърхността на матрака вие ще се насладите на мекота и масаж по време на сън. Ядрото от изкуствен латекс притежава висока устойчивост в следствие на еластичните си свойства, и..
350.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm18110001
Матрак Зеро МемориЦялата конструкция е разположена върху дървена рамка, с възможност за директно поставяне върху здраво и стабилно легло, което задължително трябва да има подпори по цялата дължина.Характеристика:7-зонова дишаща пяна с отворена клетъчна структура;2 см мемори пяна;обезшумяващ слой;рам..
268.00 лв.
Brand: Elite Модел: bm18100024
Матрак ВоугМатрак Воуг е изграден от отделни бонели, опаковани в джобчета от не тъкан текстил, това позволява да се разпредели натоварването равномерно по повърхноста му. На оказания натиск всяка пружина реагира независимо давайки сигурност на всяка част от вашето тяло. Покет пакета е облицован с не..
570.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm18070098
Матрак Алегро еднолицевСтрахотен продукт за вашата спалня, комбинацията на ядро от индивидуално пакетирани пружини и слой кокосова вложка, правят матрака изключително издържлив на натоварване. Пакетът от пружини предоставя много добра топлинна регулация и вентилация, което предразполага тялото за ре..
412.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm18070097
Матрак Аида еднолицевС вътрешност от пружинен пакет Бонел, този модел дава отлична вътрешна вентилация, допринасяща за добрия сън. Той е отлично бюджетно решение за всеки дом и вкус.      Описание:Текстил : дамаска тип Жакард Вълнена и памучна вата Еластична пяна Т..
237.00 лв.
Матрак Perla еднолицев - Еднолицеви матраци
-10 %
Brand: Paradise Модел: bm18170003
Матрак Perla еднолицевОписание:Модел Перла Еднолицев е ортопедичен матрак с ядро от еластична пяна. При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Има изключително висока издръжливост при натоварване..
251.00 лв. 279.00 лв.
Brand: Oni Модел: bm20520003
Състав:-Ядро: -индивидуално пакетирани пружини тип „Pocket springs“, покрити с 4 см слой висококачественa пяна; -иглонабит латексиран филц; -укрепващ борд от висококачествена пяна.-Рамка: изработена от широколистен дървен материал и HDF.-Калъф: Елегантна комбинация на висококачествена..
309.00 лв.
Brand: Oni Модел: bm20520002
Състав:-Ядро: 10 см високоеластична полиуретанова пяна.-Рамка: изработена от широколистен дървен материал и HDF.-Калъф: Висококачествена дамаска с уютен цветен дизайн и стилен капитонаж от полиестерна вата и борд от жакардов плат.-Вентилационни клапи за по-добра циркулация на въздуха-Текстилни дръжк..
189.00 лв.
Brand: Oni Модел: bm20520001
Състав:-Ядро: -пружинен пакет тип „Бонел“ с укрепващ борд от висококачествена полиуретанова пяна; -обемна омекотяваща вата; -иглонабит латексиран филц.-Рамка: изработена от широколистен дървен материал и HDF.-Калъф: Висококачествена дамаска с уютен цветен дизайн и стилен капитонаж от ..
225.00 лв.
Матрак Gala Memory, еднолицев - Еднолицеви матраци
-15 %
Brand: Paradise Модел: bm18170006
Матрак Gala Memory еднолицевОписание:Модел Гала Мемори Еднолицев е комфортен матрак с ядро от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира от..
337.00 лв. 396.00 лв.
Матрак Diplomat еднолицев - Еднолицеви матраци
-10 %
Brand: Paradise Модел: bm18170004
Матрак Diplomat еднолицевОписание:При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка. Подходящ е за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла. Отличава се с високи показатели на ергономичност, тъй като ядрото на матрака е направено от високотехнологичен пружинен паке..
280.80 лв. 312.00 лв.
Матрак Diona еднолицев - Еднолицеви матраци
-15 %
Brand: Paradise Модел: bm18170005
Матрак Diona еднолицев Описание:Модел Диона Еднолицев е изключително комфортен матрак с изчистена визия. Има ядро от еластична пяна и слой Memory пяна. Високотехнологичната Memory пяна реагира на топлината на тялото и заема формата на неговите извивки, адаптира се към позицията му и помага..
312.80 лв. 368.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm18170001
Матрак Classic Foam еднолицевОписание:Модел Класик пяна е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от еластична пяна. Ортопедичните му свойства спомагат за поддържане на гръбнака в правилна позиция, което гарантир..
238.00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm18170002
Матрак Classic Bonnell еднолицевОписание:Модел Класик е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от пружинен пакет Bonnell System. Тази система е направена по доказала се с времето технология и гарантира добри експлоат..
229.00 лв.
Brand: Ivveks Модел: bm20190049
Еднолицев непружинен матрак с перфектна визия и уникално удобство - перфектна комбинация от стил и комфорт за вашето удобство в спалнята!Състав:Висококачествена дървена рамка от  масив - смърч, добит от първокачествени дървени талпи , естествено изсушени правилно и достатъчно дълго време при за..
266.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330012
Еднолицев матрак Хегра Стейси, vitafoam Особенно подходящ за хора с наднормено тегло. Освен, че притежава всички негови великолепни показатели, чрез вложените допълнителни пластове - обемна поликомпонентна еластична вата и високоеластична пенополиуретанова пяна Vitafoam с дишаща структу..
373.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330014
Еднолицев матрак Хегра Стандарт Фоум, пенополиуретанова пяна Стандарт Фоум е ортопедичен модел за тези, които предпочитат изделие от пенополиуретанова пяна пред пружинните матраци.Този матрак предлага ортопедична опора на гръбначния стълб и поддържа правилната позиция на тялото.Ядро..
262.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330010
Еднолицев матрак Хегра Луксор, кокос и софт Матракът Луксор е един от най-популярните наши модели. Той е оптимално съчетание между технология на производство, качество на материалите и достъпна цена. Грижи се за вашия здравословен и качествен сън.В основата му е пружинното ядро, което с..
310.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm20090515
Еднолицев матрак Фелия Покет, 7 зонен пружинен pocket spring пакетОписаниеОснова: Вградена дървена рамка.Ядро: Двуслойно от 7 зонен пружинен pocket spring пакет и полиуретанова пяна.Дамаска: Текстил с вплетени сребърни нишки, осигуряващи добра антибактериална и антиакарна защита.Височ..
387.20 лв.
Brand: Genomax Модел: bm20090516
Еднолицев матрак Фелия Плюс, пружинен пакет Бонел и Skycell пянаОписание:Основа: Вградена дървена рамка.Ядро:Двуслойно от пружинен пакет Бонел и Skycell пяна.Дамаска: Устойчиво трико, придаващо мекота.Височина на матрака –  21+/-1 см.Гаранция на матрака – 3 г...
284.90 лв.
Brand: Genomax Модел: bm19090356
Еднолицев матрак Фелия Memo Характеристики ..
317.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330015
Еднолицев матрак Стандарт, двойноконусни термообработени пружини Стандартен модел матрак с пружинен пакет тип Бонел със 125 бр/м2 стоманени двойноконусни термообработени пружини. Съчетание между ортопедична твърдост и анатомични свойства. Моделът Стандарт е едно удобно решение за вашата..
212.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070015
Еднолицев матрак СтандартМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Стандарт Комфортен, ортопедичен матрак, осигуряващ качествен сън и добра физическа форма. Ядрото от пружинния пакет осигурява добра вътрешна вентилация, а слоевете термо вата и филц успешно отстраняват нежел..
253.00 лв.
Еднолицев матрак Силвър 7 зони - Еднолицеви матраци
-50 %
Brand: Blian Модел: bm22110050
Еднолицев матрак Силвър 7 зониЕднолицев матрак Силвър 7 зони е модел на матраци Блян, който ще ви осигури не само приятни сънища, но и несравним комфорт. Ядрото му се състои от ортопедична профилирана BodyCare пяна със 7 зони на комфорт, оформяща най-подходящата поза за тялото на спящия. BodyCa..
288.03 лв. 576.05 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070013
Еднолицев матрак ПримаМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Прима Този матрак е решение за клиенти с високи изисквания, но ограничен бюджет. Отличава се с устойчивост и добра опора за гръбначния стълб. Има добра вътрешна вентилация благодарение на пружинния пакет, ..
187.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030013
Еднолицев матрак Понто Класически еднолицев матрак Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното премин..
200.00 лв.
Brand: Irim Модел: bm23052361
Еднолицев матрак ОрфейМатрак Орфей разполага с новаторската система от покет пружини опаковани в отделни джобчета за максимален комфорт.Капитониран висококачествен памучен платСиликонова обемна ватаПолиуретанова пяна с плътност 25кг/мСлой от обезшумяващ филцПОКЕТ пакетСлой от обезшумяващ филцОснова..
274.00 лв.
Brand: Ivveks Модел: bm20190050
Еднолицев матрак Мемофлекс съчетаващ основа от масивна дървесина и пружинен пакет Бонел .с цел максимален комфорт е добавен сандвич панел "МЕМОФЛЕКС" също така пенополиуретанова пяна с висока плътност и мемори пяна която поема извивките на тялото и придава максимален комфорт. Калъфът е от качествен ..
279.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm20070127
Това е матрак от ново поколение, който се грижи за вашето здраве. Ролята на мемори пяната е да разпределя тежестта и натиска равномерно по повърхността си. Тя освобождава напрежението в мускулите и ставите. Това подобрява качеството на съня. За пълна отмора и по-висока степен на анатомичност е поста..
538.72 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070019
  Еднолицев матрак Мемори Елеганс 7 зони усилен Мебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Мемори Елеганс 7  Всеки детайл от дизайна на матрака е внимателно обмислен за да осигури абсолютен лукс, комфорт и правилна поддръжка на тялото. Ядрото от индивидуалн..
439.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070016
Еднолицев матрак ЛуксМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Лукс Матрак с отлична ортопедична характеристика, заслуга за което има слоят от кокосови влакна, които са естествен и антибактериален материал. Препоръчва се за хора с проблеми в областта на гърба и кръста!..
303.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330013
Еднолицев матрак Комфорт, пружинен пакет Бонел Притежава качествата за една пълноценна почивка. Моделът е със средна степен на ортопедичност и с анатомични свойства. Матракът е с пружинен пакет тип Бонел със 125 бр/м2 стоманени двойноконусни термообработени пружини и вложена по-голяма п..
271.00 лв.
Brand: Hegra Модел: bm20330011
Еднолицев матрак Комфорт Плюс, кокосова вложка Комфорт Плюс е с повишен ортопедичен и анатомичен ефект благодарение на включеният допълнителен слой кокосова вложка (естествени кокосови влакна скрепени със силиконов материал, което прави този слой проветрив, гъвкав и дълготраен) и висок..
287.00 лв.
Brand: TED Модел: bm22180150
Еднолицев матрак Колори ПружинаКолори пружина представлява еднолицев матрак с ядро от пружинен пакет Бонел, осигуряващ  желаното удобство по време на сън. За допълнителен комфорт е добавена и полиуретанова пяна с проветриви свойства. Моделът е обвит в калъф от висококачествена дамаска от нетакъ..
198.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030017
Еднолицев матрак Каспия Полифлекс Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички...
309.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030015
Еднолицев матрак Каспия Покет Спринг Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от не..
350.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030014
Еднолицев матрак Каспия Нормал Класически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на допълнителна здравина и комфорт на..
302.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030016
Еднолицев матрак Каспия Мемори Покет Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от не..
443.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm22110047
Еднолицев матрак Зеро ПокетЕднолицев матрак Зеро Покет е продукт на матраци Блян, изработен от материали първо качество и с грижа за пълноценния и качествен сън на всеки потребител. Брандът е заложил в този модел на издръжливо ядро, изградено от слой PocketSprings пружини, които се адаптират къ..
333.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070018
  Еднолицев матрак Елеганс 7 зони усиленМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Елеганс 7 Най-актуалната покет система пренася комфорта по време на сън на едно ново. Чрез индивидуално пакетираните пружини, които следват естественият контур на тялото и обособ..
380.00 лв.
Brand: Kambo Модел: bm17070021
  Еднолицев матрак ЕвропаМебели Богдан представя на Вашето внимание Еднолицев матрак Европа Ядрото от пенополиуретанова пяна и слоевете от кокосова вложка правят матрака твърд, с висока издръжливост на натоварвания. Моделът е подходящ за подрастващи и подпомага правилната поддръжка н..
346.00 лв.
Brand: TED Модел: bm22180151
Еднолицев матрак ДъгаЕднолицев матрак Дъга е с висококачествена дамаска от полиестер, чийто цвят може да варира, в зависимост от наличността към момента, което е причина за името на модела. Моделът е със сърцевина от удобна, плътна полиуретанова пяна, която се грижи гръбнакът да заеме на п..
222.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm20090518
Еднолицев матрак ДуоКомфорт, EcoShaum и профилирани вложки AirFoamОписание:Основа: Вградена подматрачна рамка с букови ламели.Ядро: Двуслойно от EcoShaum и профилирани вложки AirFoam.Дамаска: Устойчиво трико, придаващо мекота.Височина на матрака: 20 +/- 1 cmГаранция на матрака – 3г...
283.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm20090517
Еднолицев матрак ДуоКомфорт Мемо, EcoShaum и мемори пянаОписание:Основа: Вградена подматрачна рамка с букови ламели.Ядро: Двуслойно от EcoShaum и мемори пяна.Дамаска: Устойчиво трико, придаващо мекота.Височина на матрака: 21 +/- 1 см3 години гаранция !..
325.00 лв.
Brand: Ivveks Модел: bm20190044
Еднолицев матрак Дивна, високоеластична пянаОписаниеЕднолицев матрак Дивна разполага с вградена гъвкава ламелна подматрачна рамка, която допринася за неговата ергономичност и допълнителна вентилация и циркулация на въздуха. Двуслойното ядро дава възможност за балансирано, по-твърдо ортопедично ..
315.00 лв.
Brand: Ivveks Модел: bm20190043
Еднолицев матрак Асмара, покет пружиниОписаниеЕднолицев матрак Асмара е перфектното универсално решение за Вас. Не Ви е нужна допълнителна основа или рамка, защото матрака разполага със собствена подсилена рамка от масивна дървесина.Ядрото му е съставено от индивидуално пакетирани пружини и високопл..
349.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm21091015
Еднолицев матрак Sivilia покетОснова: Вградена дървена рамка.Ядро: Двуслойно от 7 зонен пружинен pocket spring пакет и полиуретанова пяна.Дамаска: Текстил, осигуряващ добра антибактериална и антиакарна защита.Височина на матрака: 23 +/- 1 cmГаранция на матрака: 5 години..
425.00 лв.
Brand: Genomax Модел: bm21090625
Еднолицев матрак SimoОснова: Вградена дървена рамкаЯдро: Двуслойно от пружинен пакет БонелДамаска: Устойчиво трико, придаващо мекотаВисочина на матрака: 20 +/-1 см.Гаранция на матрака: 2 години..
155.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150048
Еднолицев матрак SagaНиво на комфорт: SAGA - ТВЪРДО УСЕЩАНЕ• 18см хипоалергенна, профилирана HR (високоеластична пяна в две плътности)• 3D spacer за долната част на калъфа, за максимална въздухопроводимост• Перящ се, хипоалергенен EASY FRESH калъф• Цип YKK• Подходящ матрак за всички видове подматрач..
719.00 лв.
Brand: TED Модел: bm19180011
Еднолицев матрак Favourite Nova Описание Марка ТЕД Характеристики Еднолицевият..
449.00 лв.
Brand: TED Модел: bm19180016
Еднолицев матрак Exclusive Silver Описание Марка ТЕД Характеристики Еднолице..
378.00 лв.
Brand: TED Модел: bm22180126
Еднолицев матрак Cashmere dream /Кашмир дрийм/Eднолицев матрак, който гарантира добър комфорт, благодарение на иновативната AirFlex Technology и спестява нуждата от подматрачна рамка. Ядрото от еластична пяна е с изключителен комфорт, като едновременно осигурява стабилна поддръжка на тялото. Слоевет..
441.00 лв.
Еднолицев матрак Awa - Еднолицеви матраци
-15 %
Brand: TED Модел: bm19180007
Еднолицев матрак Ава Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Класическо ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори частиците в нея бързо..
251.60 лв. 296.00 лв.
Brand: TED Модел: bm19180009
Еднолицев матрак Armida Описание Марка ТЕД Характеристики Мултифункционален ед..
413.00 лв.
Показани са от 1 до 59 от 59 резултата (1 страници)