Меню
Количка

Условия за доставка и Плащане

   Стойността на доставката на продуктите, предлагани от Мебели Богдан е в зависимост от населеното място, количеството на стоките и тарифите на куриерската фирма. Цена за доставка на избраните от Вас продукт или продукти, се изчислява автоматично след натискане на бутона Плащане. В сайта за заложени определени отстъпки от доставката в полза на клиента за да може клиента да получи стоката на максимално ниска цена.
   Доставката на всички продукти се извършва до входа на адреса. След пускане на поръчката консултант на Мебели Богдан се свързва с Клиента за информация и особености по доставката на стоката. Всички цени са в български лева с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. 
 
   Срокът за доставка е описан на всеки продукт, като варира от 1 до 30 работни дни в зависимост от датите за внос и складовите наличности. В повечето случаи поръчката идва за около от 2 до 8 работни дни. При поръчка на нестандартни размери срокът за доставка се договаря допълнително. 
 
За повече информация, можете да ни пишете на office@bogdanmebel.com, чрез контактната форма на сайта или да се обадите на телефон 0882 600 418 
 
Начини на плащане:
1. Плащане при доставката чрез Паричен пощенски превод
   При този метод Вие заплащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката и запазвате правото си да огледате стоката преди получаване.
 
2. Чрез Банков Превод
   След като изберете продуктите Вие превеждате дължимата сума в избрано за Вас банка или каса на Easy Pay по нашата банкова сметка
Банкова сметка: Уникредит Булбанк
BIC: UNCRBGSF
IBAN : BG45UNCR70001522991701
Основание за плащане: Онлайн поръчка ..номер на поръчката.. или Проформа Фактура……

3. Плащане с дебитна/кредитна карта чрез Paysera
   След като изберете плащане с карта са налице две опции - Плащане през Paysera сметка (за тези които имат сметка в Paysera) и Платежни карта (за тези които ще плащат с дебитна или кредитна карта. След като отметнете Декларацията за поверителност и Общите условия, потвърждавате поръчката ще бъдете прехвърлени на нов прозорец за попълване на данните по картата. Сигурността на Плащанията е гарантирана с Международен PCI DSS сертификат за сигурност.

4. Плащане чрез системата на ePay
   След като посочите този метод и потвърдите поръчката, следва прехвърляне в страницата на ePay.bg където ще можете да изберете най - удобния за Вас начин на плащане. С тази система имате възможност да платите чрез всички видове които се предлагат от ePay и Easy Pay:
   През Интеренет
     - Чрез Микросметка - предварително създадена в ePay
     - Чрез Карта за регистриралите в ePay.bg
   В брой на каса:
       - В брой на каса на Easy Pay - Тук е необходимо единствено да запишете кода за плащане и да заплатите на каса на Easy Pay по ваш избор като покажете кода на касата.
   Банкомат
       - Можете да преведете сумата през банкомат по указаният начин като задължително си записвате 3 неща: код на търговеца, точната сума за превод и код на плащане.


5. Поръчка на изплащане
   Можете да поръчате всичко от магазина на изплащане за всички суми над 150 лева. Необходимо е да помислите предварително и приблизително на какви месечни вноски ще ви е удобно да разсрочите плащането на стоковия кредит. В последствие кредитен консултант ще се свърже с вас за да изиска лични данни за проверка. Проверката за допустимост за вариант на изплащане се извършва от TBI Bank или Unicredit Bulbank. По желание на клиента може да бъде направена проверка и през друга кредитна компания. Фирма Нет Портал ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни и има удостоверение от Комисия за защита на личните данни.


6. Плащане чрез Ваучер от сайта или Ваучери Cadhoc

   При този метод на плащане са възможни частични плащания на стоки.