Меню
Количка

Сувенири, Подаръци, Свещи

Сувенири, подаръци и свещи от Мебели Богдан

Изборът на подарък е начинание, с което не винаги успяваме да се справим лесно. Прекомерното изобилие от стоки в търговската мрежа ни тласка към задълбочени размисли и страсти какво точно да купим, че да бъде изненадата ни незабравима. В този раздел на онлайн магазин Bogdanmebel.com ще откриете евтини сувенири и свещи, които са идеалния начин да зарадвате някого, направите празника наистина специален. Категорията предлага разнообразие оригинални продукти с перфектна изработка и на ниски цени, а още по-хубавото е, че лесно могат да бъдат закупени и онлайн. 

Как да изберем оригинален подарък

Когато дойде време да решим какво да подарим на скъп за нас човек, на колега или началника си; започваме да се фокусираме най-вече върху онези декоративни решения, които имат най-голяма емоционална и смислова стойност. Ако не сме сигурни на кой продукт да заложим, можем да се спрем на сувенири и свещи с универсално приложение. Те са подходящи за всякаква поводи и са начин да зарадваме някого с подарък, без да поемаме излишни рискове с покупката на вещ, за която не сме сигурни дали е по вкуса му. 

И все пак, хубаво е да вземем под внимание някои точно определени неща, за да сме сигурни, че няма да сбъркаме в избора си на оригинален подарък като сувенир или красива свещ. А те са:

 •  Взаимоотношенията ни с човека, на който предстои да направим изненада - родител, партньор, приятел, колега, шеф, учител и др.;
 •  Вкусовите предпочитания на празнуващия, ако са ни известни;
 •  Поводът, заради който ще избираме сувенир или свещ;
 •  Нашите лични виждания и разбирания за естетика.

В този раздел на онлайн магазин Bogdanmebel.com Ви очакват разнообразни предложения за подаръци, на които да заложите за планираната от Вас изненада. Възползвайте се от продуктовия каталог със сувенири и станете повод за радост и искрени усмивки. 

Какви продукти ще откриете при нас

Категорията е една от най-посещаваните, защото тук всеки може да открие уникални сувенири и свещи, които да закупи за подарък или за лично ползване. Ето какви предложения ще видите в настоящия раздел:

 •  Флагове;
 •  Чаши;
 •  Керамични вази;
 •  Дърворезба;
 •  Икони; 
 •  Картини;
 •  Табели;
 •  Оставки за ловни трофей;
 •  Стенни часовници;
 •  Декорация;
 •  Свещи и др.

Всеки един от тези продукти е добър подаръчен вариант за поводи като рождени дни, имени дни, юбилеи, годишнини, фирмени събития, сватби, отваряне на обекти и прочее. 

Защо да поръчате от Bogdanmebel.com

Ние можем да Ви предложим изключителни решения на впечатляващо ниски цени, които са по джоба на всеки. При нас ще откриете вежливо обслужване и подробно консултиране по въпросите, които Ви интересуват. Изпълняваме поръчките си бързо и коректно, а качеството на предлаганите артикули е винаги безупречно.  


Brand: Sonata H Модел: bm29008349
Нашият античен стенен часовник ще бъде чудесно допълнение към декора на вашия дом! Часовникът има здрава метална рамка и е безкрайно издръжлив. Снабден с висококачествен кварцов механизъм, часовникът е изключително точен. Римските цифри допълват винтидж стила на часовника. Може лесно да се закачи н..
193.50 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610103
Табела за МеханаРазмерразмер - 60см/30см. размер - 70см/30см размер - 80см/40см Цвят - орехМатериал- масив - липаПродукта се изработва по индивидуална заявка в много кратки срокове!ТАБЕЛАТА СЕ ИЗРАБОТВА С НАДПИС ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА...
166.75 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008336
Този LED вътрешен фонтан е отличен избор за създаване на спокойна атмосфера във вашето жилище. Фонтанът е изработен от полирезин. Каскадният воден поток се осветява със светодиоди, което създава зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Многобройните водни потоци и успокояващият звук на водата..
88.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008338
Този вътрешен фонтан е отличен избор за създаване на спокойна атмосфера във вашето жилище. Многобройните водни потоци и успокояващият звук на водата създават релаксираща и медитативна атмосфера. Включената висококачествена помпа осигурява безопасна и надеждна работа. Тази напълно самостоятелна водна..
118.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008346
Този красив двустранен стенен часовник в ретро стил е стабилен и качествено изработен. Стойката му е здрава и лесна за монтиране на стена. Часовникът е изработен във формата на стенен часовник от американска гара с автентичен надпис „GRAND CENTRAL TERMINAL NEW YORK“. Двустранният циферблат може да б..
193.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29031797
Нашият висококачествен и издръжлив комплект механизъм за кварцов часовник е чудесен избор за ремонт, подмяна или изработка на часовник. С този висококачествен комплект кварцов механизъм вашият часовник ще показва много точно времето. Комплектът може лесно да се сглоби във вашия часовник.Размери на м..
43.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008340
Тази уникална, самостоятелна водна атракция има интересен дизайн на непрекъснато течаща чешма, пълнеща две кофи в старинен стил и ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашето вътрешно или външно жилище! Фонтанът е изработен от полирезин и се състои от прозрачна тръба, която свързва кофите и кра..
328.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008319
Тази уникална ръчно изработена глава на елен има хубав косъм и красиви рога и ще прикове вниманието на всеки. Изработена от висококачествени материали, главата има здрава конструкция. Всъщност е доста голяма с ширина 35 см и височина от 65 см. Отличната майсторска изработка я превъръща в забележи..
178.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008321
Тази уникална ръчно изработена глава на мечка има естествен вид и майсторска изработка, която я превръща в абсолютен акцент. Изработена от висококачествени материали, главата има здрава конструкция. Всъщност е доста голяма с ширина 35 см и височина от 32 см. Отличната майсторска изработка я превъръщ..
148.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008334
Този LED вътрешен фонтан е идеален избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жизнено пространство.Тази тънкоструйна водна скулптура ще допълни всеки интериор. Тя е осветена със светодиоди, което прави един зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Изработен от полиестерна смола, фон..
208.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008350
Нашият античен стенен часовник ще бъде чудесно допълнение към декора на вашия дом! Часовникът има здрава метална рамка и е изключително издръжлив. Снабден с висококачествен кварцов механизъм, часовникът прецизно и точно отмерва времето. Дървеният циферблат заедно с римските цифри допълват винтидж с..
163.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008325
Тази уникална алуминиева глава на бик има красиви рога и ще направи зашеметяващ ефект към вашия интериор, чрез едно докосване на детайл от лова. Изработена от висококачествен алуминий с полирано покритие, тази глава на бик има здрава структура. Тя е доста голяма, с ширина 96 см и височина 44 см. Пре..
133.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29031808
Нашият стенен часовник ще бъде чудесно допълнение към декора на вашата стая! Часовникът има здрава рамка от PP (полипропилен) и е изключително издръжлив. Благодарение на големия циферблат и лесно четими цифри, часовникът може да се вижда ясно дори от голямо разстояние. Той се закачва лесно на стенат..
73.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29007620
Тази вана за птици с хранилка е един уникален декоративен елемент за вашата градина, двор, тераса и др. Има практична соларна лампа. Долната поставка може да бъде използвана за засаждане на красиви растения и цветя, които ще останат незасегнати от дъжда, благодарение на покрива. Голямата купа в сред..
133.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008335
Този LED вътрешен фонтан е идеален избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жизнено пространство.Тази тънкоструйна водна скулптура ще допълни всеки интериор. Тя е осветена със светодиоди, което прави един зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Изработен от полиестерна смола, фон..
223.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008324
Тази уникална алуминиева глава на бик има красиви рога и ще направи зашеметяващ ефект към вашия интериор, чрез едно докосване на детайл от лова. Изработена от висококачествен алуминий с полировка, тази стилизирана бикова глава има здрава структура. Тя е доста голяма, има ширина 72 см и височина 31 с..
73.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008337
Този LED вътрешен фонтан е отличен избор за създаване на спокойна атмосфера във вашето жилище. Фонтанът е изработен от полирезин. Каскадният воден поток се осветява със светодиоди, което създава зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Многобройните водни потоци и успокояващият звук на водата..
73.50 лв.
Brand: Glass Decor Модел: bm21680052
Еко почва, кристална 8 гр.Малки полимерни топченца, които накиснати във вода увеличават обема си и стават меки кристални топчета.Чудесни за декорация или за растения (като почва ,която само се долива с вода ,ако топчетата започнат да губят обема си)Към еко почвата може да се добави и течен тор за ра..
1.90 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610042
Табела за Врата - модел ЛилиумРазмер - 26см/10см - Цена - 46 лвРазмер - 30см/10см - Цена - 49 лвЦвят - орех, дъб или махагон, по Ваше желаниеМатериал- липаАко желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с насПродукта се изработва по индивидуална заявка в много кратки срокове!ТАБЕЛАТА ..
52.90 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610033
Табела  Проект - Лозе с цветяразмер - 60см/30см - 145 лвразмер - 70см/30см - 165 лвразмер - 80см/40см - 235 лвЦвят - орех, по Ваше желаниеМатериал- липаАко желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с насПродукта се изработва по индивидуална заяка в много кратки срокове!ТАБЕЛАТА ..
166.75 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610028
Икона - Свети Николай Чудотворец, цвят орехДърворезбаРазмер - 24cm / 30cmЦвят - орехМатериал- липаАко желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с нас...
194.35 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008342
Този LED вътрешен фонтан е отличен избор за създаване на спокойна атмосфера във вашето жилище. Фонтанът е изработен от полирезин. Каскадният воден поток се осветява със светодиоди, което създава зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Многобройните водни потоци и успокояващият звук на водата..
133.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008330
Тази шампаниера ще бъде стилно допълнение към всяка празнична подредба. Тя е идеална за домашна или търговска употреба на партита, тържества, специални случаи или за ежедневно ползване. Охладителят за вино е изработен от висококачествена мед, която е здрава, стабилна и издръжлива. Има достатъчно мяс..
238.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008331
Тези два стопера за полица с книги с глобуси ще ви помогнат да държите изправени вашите книги или документи. Същевременно, стоперите са един красив аксесоар както за дома, така и за офиса.Съдържание: 2 х стопера за полица с книги с глобусиРазмер на всеки стопер: 16,5 х 17,5 х 9,5 смОбщо нетно тегло:..
88.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29031800
Нашият стенен часовник в ретро стил ще бъде чудесно допълнение към декора на вашата кухня или всекидневна! Часовникът има здрава МДФ рамка и е изключително издръжлив. Благодарение на големия циферблат и лесно четими цифри, часовникът може да се вижда ясно дори от голямо разстояние. Той се закачва ле..
58.50 лв.
Brand: Glass Decor Модел: bm21680014
Стъклена купа на столче, Височина 17 см/ Диаметър 18 см.Стъклена купа на столче, подходяща за аранжиране с цветя, също подходяща за фруктиера.Височина 17 см/ Диаметър 18 см...
10.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29031798
Нашият стенен часовник ще се превърне в чудесно допълнение към декора на вашата стая! Снабден с висококачествен кварцов миханизъм, часовникът е много точен в отмерване на времето. Той разполага с хигрометър и термометър, които показват влажността и температурата в помещението. Благодарение на големи..
73.50 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610015
Поставка за ловни трофеи Модел 5, цвят орехза ГЛИГИВътрешен размер / Цена- Ф16cм - 55.00 лв- Ф18cm - 65.00 лв- Ф20cm - 75.00 лв- Ф22cm - 85.00 лвЦвят - орехМатериал- липаАко желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с нас.Продукта се изработва по индивидуална заявка в много кратки ср..
74.75 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590039
Керамична ваза EX Home модел Spiral 35 см, керамикаРазмер: D15/H35Материал: керамика..
29.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590854
Купа EX Home модел Tik Ф40, тиково дървоРазмер: Ф40Материал: тиково дърво..
69.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008332
Този вътрешен фонтан с LED светлина е отличен избор за добавяне на естествена атмосфера към вашето жилище. Тази водна инсталация с каскадно преливане ще допълни всеки интериор. Тя е с LED осветление, което създава впечатляващ визуален ефект, особено през нощта. Изработена от полирезин, тя е устойчив..
88.50 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610016
Поставка за ловни трофеи Модел 6 - Сръндак, цвят орехРазмер на леглото за монтиране - цена- 12cm / 25cm - 85 лв.- 16cm / 30cm - 110 лв.- 20cm / 35cm - 155 лв.Цвят - орех, тъмно кафяво.Материал - масив - липа.Ако желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с нас.Продукта се из..
97.75 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20591099
Керамична ваза EX Home модел Sand 50 см, керамика, пясъкРазмер: 50 см.Материал: керамика, пясък..
110.00 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20591037
Поставка EX Home модел Mramor - black, мраморРазмер: W10/D30/H2Материал: мрамор..
29.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008339
Този LED вътрешен фонтан е отличен избор за създаване на спокойна атмосфера във вашето жилище. Фонтанът е изработен от полирезин. Каскадният воден поток се осветява със светодиоди, което създава зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Многобройните водни потоци и успокояващият звук на водата..
88.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008341
Този LED вътрешен фонтан е отличен избор за създаване на спокойна атмосфера във вашето жилище. Фонтанът е изработен от полирезин. Каскадният воден поток се осветява със светодиоди, което създава зашеметяващ визуален ефект, особено през нощта. Многобройните водни потоци и успокояващият звук на водата..
163.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29019490
Този цветен флаг на Германия ще привлича вниманието във вашата градина или на спортни събития и е идеален за демонстриране на вашия патриотичен дух. Знамето е изработено от устойчив полиестер и е снабдено с две солидни месингови втулки, което осигурява дългосрочна употреба. В допълнение, флагът е с ..
43.50 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29025215
Създайте централна точка във вашето жилище с нашия зашеметяващ златист метален часовник за стена! Отличавайки се с лъскав дизайн във вид на слънце, този стенен часовник е наистина великолепен и ще бъде чудесно допълнение към вашия домашен интериор. Часовникът има здрава конструкция, изработена от ме..
163.50 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610003
Декорация Модел Пано 3, цвят орехДекорацияПано 3Размер - 22см / 27смЦвят - орехМатериал - липаАко желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с нас...
148.35 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29031816
Нашият стенен часовник ще бъде чудесно допълнение към декора на вашата стая! Часовникът има здрава алуминиева рамка и е изключително издръжлив. Отличава се с красив дизайн с разпръскващи се на всички страни блестящи мъниста, формиращи елегантния стил на часовника. Снабден с висококачествен кварцов м..
103.50 лв.
Brand: EX Home Модел: bm20590818
Кутийка EX Home модел МР - white, мраморРазмер: D8/H11Материал: мрамор..
39.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29019502
Този цветен флаг на Австрия ще привлича вниманието във вашата градина или на спортни събития и е идеален за демонстриране на вашия патриотичен дух. Знамето е изработено от устойчив полиестер и е снабдено с две солидни месингови втулки, което осигурява дългосрочна употреба. В допълнение, флагът е с п..
58.50 лв.
Brand: Glass Decor Модел: bm21680024
Сфера 6, В Диаметър-15см/ Височина-12 см, обем 1 литър.Декоративни стъклени сфери. Използват се за събития, партита и за всеки по-специален повод, като в тях могат да бъдат сервирани големи коктейли. Сферите има широко приложение, тъй като може да бъде използвана и за декорация на интериора.Перфект..
7.50 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610076
Табела Проект - МагнолияРазмер - 26см/10см - Цена - 46 лвЦвят - орехМатериал- липаАко желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с насПродукта се изработва по индивидуална заявка в много кратки срокове!ТАБЕЛАТА СЕ ИЗРАБОТВА С НАДПИС ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА...
52.90 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610019
Поставка за ловни трофеи Модел 9, цвят орехза ГЛИГИВътрешен размер / Цена- Ф16cм -80.00 лв- Ф18cm - 90.00 лв- Ф20cm - 100.00 лв- Ф22cm- 120.00 лвЦвят - орехМатериал- липаАко желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с нас.Продукта се изработва по индивидуална заявка в много кратки ср..
92.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29008320
Тази уникална ръчно изработена глава на лос има хубав косъм и красиви рога и ще прикове вниманието на всеки. Изработена от висококачествени материали, главата има здрава конструкция. Всъщност е доста голяма с ширина 37 см и височина от 56 см. Отличната майсторска изработка я превъръща в забележител..
148.50 лв.
Brand: Felix Модел: bm20610039
Табела Проект - Добре ДошлиРазмер - 100см/20см - Цена - 180 лвРазмер - 120см/20см - Цена - 225 лвЦвят - орех, дъб или махагон, по Ваше желаниеМатериал- липаАко желаете друг цвят, материал или размер, Моля, свържете се с насПродукта се изработва по индивидуална заявка в много кратки срокове!ТАБЕЛАТА ..
207.00 лв.
Показани са от 1 до 50 от 422 резултата (9 страници)