Мебели Богдан предлага Великденски промоции и намаления от 25. 04. 19 до 30. 04. 19

 

По случай Великден, Мебели Богдан предлага изключителни промоции на продукти от онлайн магазина си. От 25.04.19 ( петък ) до 30.04.19 ( вторник ), можете да се възползвате от великденски намаления на разнообразие от мебели. Не пропускайте този шанс да поръчате висококачествени продукти на супер изгодни цени. Промоциите включват продукти от следните категории:

Градинска мебел – подходяща за външни условия, с която можете да украсите екстериора си, като му придадете стил и атрактивна визия. Всички мебели са специално изработени да издържат на метеорологични условия, което е много важно качество за градинска мебел.

Столове – само сега можете да вземете луксозни столове за вашия дом на изключително достъпни цени. Столовете са важна част от практичността на стаята, а също и като част от цялостния стил на помещението.

Маси – от голямо значение както за визията, така и за практичността на помещението, в което се намират. Този Великден можете да намерите желаната от вас маса на промоционална цена.

Мека мебел – това е душата на интериорния дизайн. Възползвайте се от намалените цени за да освежите стила на вашия дом с нова мека мебел, която да придаде повече индивидуалност и вкус във вашето жилище.

За пълен  списък с продукти на промоция можете да разгледате каталога в сайта на Мебели Богдан. Промоцията изтича на 30.04.19 г., затова се възползвайте от тези великденски намаления още днес! Всеки промоционален продукт, който поръчате, е с намалена цена, независимо от предназначената дата на пристигане. Не се притеснявайте също ако нямате възможност веднага да вземете поръчаната от вас мебел. Мебели Богдан разполага със склад, в който могат да се съхраняват пристигналите вече продукти, като по този начин можем да ви ги доставим, когато ви е най-удобно приемането им.

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнително информация, не се колебайте да се свържете с нашите услужливи консултанти, които с радост ще ви помогнат и ще отговорят на въпросите ви, на телефон: 0882 600 418.

Целият екип на Мебели Богдан ви пожелава весело изкарване на великденските празници!