Априлски намаления на дизайнерски електроуреди от Gorenje в сайта на Мебели Богдан

 

Време е за пролетни намаления! От първи април тази година ( 01. 04. 2019г. ) Мебели Богдан започва промоции на дизайнерски електроуреди от фирма Gorenje. За целия месец ще имате възможност да закупите висококачествени уреди за вашето кухненско помещение, които да са едновременно практични и лесни за използване. Интересния и съвременен външен вид на тези електроуреди правят визията на кухнята ви невероятно модерна и луксозна. До края на месец април ( 30. 04. 2019г. ) ще можете да закупите висококачествени електроуреди с 12% намаление от цената. Промоцията включва уреди от дизайнерските серии: Ora-Ito, Classico, Infinity и Starck. Въпреки че уредите от всяка серия са изключително високотехнологични и висококачествени, различните серии предлагат различни предимства, които ги прави предпочитан избор за кухните на много хора.

Електроуредите от серията Ora-Ito, например, са популярен избор заради атрактивния си цвят. Те се предлагат в два варианта – бял и черен, за да можете по-лесно да вземете правилното решение, което да подхожда на стила на вашето кухненско помещение.

Серията Classico впечатлява с по-традиционния си дизайн, което е добре за хората с такъв вкус. Ако кухнята ви е с дървени или по-старомодни мотиви, ще останете доволни от тази серия. Но въпреки, че стилът им е старомоден, те са невероятно практични и са изработени с отлична енергийна ефективност.

Уникалният дизайн на електроуредите от серията Infinity, както и артистичното усещане, с което изпълват стаята, са просто някои от многото причини да ги изберете за кухненското си помещение. Практическите им ползи, както и функционалността им ще ви накарат да се чудите как сте използвали кухнята си без тях.

Серията от електроуреди Starck предлага иновативна визия за вашата кухня. Минималистичният дизайн, в комбинация с висококачествено огледално стъкло и инокс, ви предоставят възможността да украсите помещението си за готвене и хранене по начин, който да съвпада отлично с вашия индивидуален вкус. Уредите в серията са високотехнологични, както и висококачествени.

 За пълния списък можете да разгледате каталога в сайта на Мебели Богдан. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнително информация, не се колебайте да се свържете с нашите услужливи консултанти, които с радост ще ви помогнат, на телефон: 0882 600 418.