Как да направите правилния избор при обзавеждане на вашето антре
 

Антрето е първото помещение, което гостите виждат, когато влязат във вашия дом. Затова, то трябва да е обзаведено и декорирано подходящо, за да може да създаде възможно най-добро първо впечатление. Антрето е също помещение, което ви изпраща преди да излезете от дома си, както и първото, което ви посреща, когато се приберете. Затова е добре то да ви зарежда с позитивна енергия всеки път, когато минете през него. За да може то да има такъв ефект, трябва внимателно да изберете обзавеждането му, така че да не е прекалено ярко, за да дразни очите, но не и прекалено безцветно, което би създало негативни емоции.Мебели Богдан предлага богат избор от практични мебели и атрактивни декорации за вашето антре, за да може входът към вашия дом да е толкова стилен, колкото останалата част от него.
Всеки изпитва комфорт и релаксация, когато след дълъг работен ден се върне вкъщи, прибере обувките си в стилен шкаф до входната врата и метне якето си на закачалката от Портманто комплекта. Това е защото визията на антрето определено може да повдигне духа, ако е обзаведено атрактивно. Независимо дали искате изящно и атрактивно антре, или сте почитател на по-семплите обзавеждания, можете да украсите вашият дом по много различни начини.
 

Какви мебели можете да изберете
 

Мебели Богдан предлага разновидност от мебели, подходящи за антре, като например много разнообразни модели на Портманто комплекти. Независимо дали искате комплект с огледало, с шкаф за обувки или дори с гардероб, в нашия каталог можете да намерите каквото търсите. Контейнер за дрехи или обувки в антрето, като например шкаф или гардероб, е винаги добър избор, тъй като демонстрира стил, а също е и много практична мебел. Много хора обичат да се оглеждат преди да излязат навън. За тази цел е подходящо огледало, което може да стои самостоятелно в рамка на стената, а може и да бъде закачено на вратата на гардероб. Огледалата, които се разполагат в антрето, обикновено са с по-големи размери, за да могат да обхванат целия ръст на човека, който се оглежда в тях. Ако пък си търсите отделни модули, като например шкаф за обувки, предложенията са в различни варианти форми и размери за най-голямо удобство при взимането на решение.