Нови и стилни холни маси от Мебели Богдан

 

Холната маса е много важна част от обзавеждането на всяка дневна, тъй като тя определя до голяма степен цялостния стил на помещението. Мебели Богдан предлага нови и луксозни холни маси в каталога на сайта си, за да можете възможно най-лесно да намерите този модел, който най-добре подхожда на вас и вашия дом. Сайтът подлежи на редовно обновяване, така че ако не откриете продукт, който ви допада, винаги може да проверите след няколко дни за нови по-добри оферти.

 

Холните маси са обикновено ниски. При тях може да си позволите да изберете по-нестандартен модел и пак да получите отлично впечатление. Особено актуални са стъклените модели, съчетани с метал и дърво или плоскост в дървесен цвят. Те са удачни, ако вкъщи няма малки деца или палави домашни любимци. В противен случай поемате риск хубавата ви стъклена масичка да бъде счупена, а може и да нарани някого. С малки деца заложете на стабилните модели масички от плоскости или дърво.

 

На пазара вече има и асиметрични модерни холни маси. Изберете смело такава, ако ви е допаднала. Така ще разчупите стереотипите и домът ви ще има по-модерен вид. Такъв ефект имат и масичките с цветно принт стъкло. Те могат да бъдат разнообразни и с надписи. Когато сервирате питие върху такава маса, се създава ефект, че сте в заведение. Това я прави отличен избор за срещи с приятели у дома.


Често предпочитани са и масите с два плота. Този в долната част обикновено се ползва за поставяне на брошури, списания, готварски книги. Може да поставите масата в средата на малко килимче, заобиколена от мека мебел, фотьойли или табуретки. Така тя се превръща в център на стаята.

 

Не е задължително масата да бъде изработена от същия материал като околното обзавеждане. Добра идея е тя да се отличава и да придава определен акцент на дневната ви стая. По-тъмната маса с цвят венге или орех ще изпъкне по-добре върху бял или  светъл килим или подова настилка. И обратно, светлите и бели маси седят отлично върху тъмен фон.