В Мебели Богдан предлагат чудесна възможност за пазаруване и заплащане чрез ваучери.  Сега пазаруването става лесно с новите ваучери Cadhoc, който се приемат като платежно средство както в Електроният магазин www.bogdanmebel.com така и в Контактният център намиращ се в гр. Плевен на адрес жк. Кайълъка 317.

     Ваучер Cadhoc може да бъде използван за най-разнообразни стоки като мебели, градински аксесоари и много други продукти. С него няма ограничения в избора на продукт - всеки сам избира какъв да бъде подаръка, който да закупи. Cadhoc е лесно конвертируем подарък за всеки! Всеки работодател може да мотивира и възнаграждава професионалната дейност на служителите си или да подобри търговските взаимоотношения със своите бизнес партньори като подарява ваучери за допълнителен стимул.

Ваучерът лесно може да бъде закупуван и като оригинален подарък за най-различни празнични поводи: Великден, Коледа, Нова година, сватби, раждания, рождени имени дни и всяко друго важно събитие.Понякога е много трудно да преценим, какъв подарък да направим, а дори и да сме сигурни, че той е напълно подходящ, винаги има малка вероятност, неговият получател тайничко да си мечтае за малко по-различен продукт.

   Ваучер за подарък на стойност Ви дава възможност да подарите на свой близък или любим човек възможността сам да избере своят мечтан продукт от магазина wwwbogdanmebel.com. С него спестявате време и средства в търсене на подходящ подарък за колеги и приятели. В Мебели Богдан вече заплащането става лесно и удобно!