Столове от Meбели Богдан

 

Когато решите да промените облика в дома си, със сигурност мебелите влизат във вашите планове. И това е много съобразително, защото няколко промени в мебелировката могат да се окажат решаващи за резултата, който ще постигнете накрая. Сега ние ще Ви направим няколко предложения относно обзавеждането и организиране на пространствата в дома Ви, където бихте могли да ги използвате.

Ние предлагаме голямо разнообразие от столове за дома, заведението, хотела и градината. Много различни дизайни и в различни цветове, които да се впишат идеално в интериора на всяко заведение или хотел. Ако си търсите стол с класически и изчистен дизайн или пък искате да заложите на по-авангарден и модерен стил, то при нас със сигурност можете да откриете столове, които да отговарят и на двете изисквания.

За да се насладите максимално на пролетта и лятото, е важно да изберете идеалните градински мебели за вашата градина или балкон. Тук идва и важната роля на градинските столове. Моделът градински стол, който ще изберете, трябва не просто да пасва на градинската маса, но и да е удобен и лесен за поддръжка. За да улесним избора Ви, ние Ви предлагаме широка гама от градински столове с разнообразен дизайн, изработени от различни материали – изкуствен ратан, пластмаса, метал, дамаска, дърво, текстил, кожа или меш. Те са не само с красив дизайн, но и с качество и комфорт. Част от тях позволяват стифиране, а по отношение на цветовете можете да избирате свободно, предлагаме ги в много различни цветове, така че със сигурност ще откриете идеалния модел градински стол за вашата градина.

Кухнята или трапезарията са местата, където се събирате със семейството или с приятели и затова е важно да изберете кухненски и трапезни столове, които да Ви осигуряват удобство и комфорт. Те са и част от цялостния интериор и затова е важно да можете да откриете идеалния за вас дизайн. Мебели Богдан Ви предлага богат асортимент от кухненски и трапезни столове, изработени от различни материали и в различни цветове.

 

Видове столове:

- тапицирани; метални; дървени; виенски; пластмасови; поликарбонатни; полипропиленови; столове от фибростъкло; кoжени; PVC и дърво; PVC и метал.

 

 

Стол Мебели Богдан модел Beatris

Дървен стол Беатрис с изключително качество, стил, дизайн и финес, който се вписва навсякъде. Усъвършенстван дизайн с голяма издръжливост.
Изработен от дървен скелет с нюанси на кафява патина, тапицирана мека дамаска в бежово и впечатляващи детайли.

Размери: 56,5 х 53 х 95 см                                                                                                             Височина на седалката: 48 см

 

 

Кресло Мебели Богдан модел Rakita 3

Модерен стол с подлакътници с метална конструкция в черен цвят и облицован с плетен синтетичен ратан в бежов оттенък.
Също така има възглавница в черно.
Ратанът има висока устойчивост на високи и ниски температури (-85 ° С до + 85 ° С.), и е обогатен с UV стабилизатор за слънчевите лъчи.
Идеален е за хранене, за заведения и за вашия дом, ще ви даде комфорт и релакс.

Размери: 56,5x59x90,5 см
Височина на седалката: 48 см
Височина на падлакътника: 71 см
Размери на седалката: 45x44 см

 

 

Стол Мебели Богдан модел Charli

Модерен стол със седалка от полипропилен на дупки в различни цветове: бяло, черно и керемидено червено, с крака вътре от метален скелет и външно покрити с дървена облицовка в натурален цвят дърво. Вписва се идеално в почти всички стилове и е кресло с подчертан отличителен дизайн, съчетаващ класическия с модерния стил.

Размери: 52 x 55 x 88 см