Мебели Богдан предлага нови градински инструменти - подходящи за всяка градина и оранжерия с уникално качество.

·       Градински ножици

      Градинските ножици са подходящи за рязане на цветя, храсти и клони. Изчистената  структура, добре обмислената ергономичност, неустоимото качество и характеристики на продукта допринасят за големия успех на гамата.  Всички градински ножици са здрави и издръжливи , но същевременно леки продукти, който предлагат отлична ефективност на рязане. Изработени са от качествени материали и с най- съвременни функции, предоставят лесно, но прецизно рязане. 

·       Градински лопати

      Градинските лопати са широко разпространени ръчни инструменти, използвани в селското стопанство. За да изберете правилната лопата има широк асортимент от прави и заострени лопати, за да може да направите правилният  избор според вашия ръст и задача в градината. Разгледайте нашата гама от градински инструменти, за максимално улеснение и захласване в работата.

·       Градински гребла

      Греблото е незаменим градински и дворен инструмент, който присъства в нашата продуктова листа в много разновидности и с много размери. Доброто гребло не трябва да липсва в градината. За тази цел предлагаме няколко чудесно опции. Ако искате да имате хубава и чиста морава ние ще ви предложим гребла,  които ще се грижат за перфектно почистване всяка есен и пролет. Греблата за трева са леки дори и при продължителна работа на голяма площ не предизвикват умора или болка в ставите и мускулите.

·      

Г   Градински трион

Всеки градинар, който има много дървета в градината си се нуждае от  градински трион. Подострените зъбци улесняват рязането на клони, дъски и всякакъв дървесен материал. За да предотвратите затъпяването на ръчния градински трион, е добре често да почиствате зъбците, например с четка. Това е запази остротата им, но и ще ги предпази от ръжда.

·       Градински маркучи

       Градинските маркучи са предназначени за интензивно използване в селското стопанство и битови нужди, подходящ за поливане на зеленчукови и овощни градини, цветни градини и оранжерии. Изработен от висококачествен материал, който го прави по-здрав,  много гъвкав и му осигурява надеждност и дълъг живот.

При нас може да откриете градинско оборудване, което да улеснява вашата работа в градината и селското стопанство. Правилно подбраните
инструменти ще направят работата ви ефикасна, а вложените в тях пари ще бъдат оправдани.