Меню
Количка

Протектори

Протектори за матраци от Богдан Мебел
Матракът е основния фактор за здравословен и успокояващ сън вечер. Ако той не е подходящ за вас, може да доведе до проблеми като болки в гърба или кръста, умора и недоспиване и много други. Затова когато намерите добър и удобен матрак, е много важно да го поддържате хигиенизиран и защитен от изцапвания или намокряне, за да можете да го ползвате за много по-дълго време. Най-добрия вариант за това е протектор за матрак. Богдан Мебел предлага голямо разнообразие от протектори, които да защитят вашия матрак, като същевременно не нарушат комфорта на нощната ви почивка. Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от допълнително информация, не се колебайте да се свържете с нашите услужливи консултанти, които с радост ще ви помогнат, на телефон: 0882 600 418.

 

Предимства при ползването на протектор за матрак
 
Основната функция на един протектор е да предпазва матрака от нежелани изцапвания или намокряния, но също така служи и за удължаване на живота на матрака, тъй като забавя износването. Много хора се опасяват, че използването на протектор за матрак ще наруши естествения ритъм на съня, което би довело до неудобство и дискомфорт. Тези съмнения бързо се изпаряват, след като пробват някои от съвременните висококачествени модели. Те са изработени с цел да комбинират функционалност и комфорт, без да се натрапват на качествата на матрака ви. Специалните материи, от които се състоят протекторите, са антибактериални и не дразнят кожата при допир. Ако страдате от алергии, добър вариант е да изберете хипоалергенен модел, тъй като при него няма опасения от алергични дразнения. Възможно е протекторът да се сваля и пере при нужда, което прави чистенето и поддръжката му невероятно лесно и удобно.
Протекторите са отлична идея за детски матраци, тъй като са с капитонирани повърхности, които са нежни и меки на допир, като същевременно не позволяват изхлузване на спалното бельо. Непромокаемият слой плат, с който са изработени някои модели, е особено подходящ за по-малки деца или бебета.
Ако търсите още по-добра и надеждна защита за вашето легло, можете да разгледате каталога в сайта ни за протектори за възглавници. Те са изключително удобни и функционални, като в комбинация с протектор за матрак ще ви осигурят чиста и хигиенична среда за сън нощем.
Преди да вземете решение, е добре да измерите матрака, за който търсите протектор, тъй като това ще улесни много търсенето ви, като същевременно ще предотврати протекторът ви да не успее да покрие изцяло матрака.

Brand: Paradise Модел: bm19170054
Водонепропусклив протектор за матракВодонепропусклив протектор за матрак е 100% непромокаем, ултра тънък и приятно мек на допир. Оборудван е с еластични ленти за закрепване в четирите края на протектора. Протекторът покрива цялата горна повърхност на матрака като по този начин осигурява надеждна..
20,00 лв.
Brand: TED Модел: bm201800105
Непромокаем анти-бактериален протектор ТЕД, перфекта за бебе/детеНепромокаем анти-бактериален, памучен протектор за бебета и малки деца. Пази повърхността на бебешкия матрак от зацапване и износване. С лице от 100% памук и гръб от непромокаем слой. Периферията..
20,00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180057
Непромокаем протектор ТЕД модел KlasikПредпазва матрака от замърсяване и износване. Предотвратява досадното приплъзване на спалното бельо по повърхността на матрака. Лесен за изпиране и поставяне - с ластици за захващане в четирите края на матрака.Състав:текстил HAVLI /100% полиестер + непромокаем с..
20,00 лв.
Brand: TED Модел: bm201800110
Памучен непромокаем протектор с ластик ТЕД модел Jersey, за бебе/детеТози протектор е за бебета и малки деца, и е изключително практичен. Пази повърхността на бебешкия матрак от зацапване и износване. Удобно и стабилно захващане с ластик. Ползва се под чаршафа.Хара..
20,00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180059
Почистващ препарат ТЕД, за матраци и легла Ефективната формула на препарата, позволява да се ползва без изплакване – изключително преимущество за матраци с несваляеми калъфи, а също и за легла. Дори и упоритите петна от кафе лесно изчезват само с напръскване и разтъркване със суха кърпа. Препар..
20,00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400044
Протектор Fitted Baby Дон АлмохадонПротектор Fitted Baby предпазват матрака при намокряне или зацапване, което го прави задължителен аксесоар. Детските протектори на Дон Алмохадон са антибактериални, дишащи, безвредни и екологично чисти. Детската колекция матраци, протектори за матра..
20,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150008
Протектор за възглавница Tencel PremiumПротектори за възглавници с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Premium осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с интелигентната мембрана BRILAM продуктът притежава максимален контрол върху непромокаем..
20,00 лв.
Brand: Blian Модел: bm19110032
Непромокаем протекторПротектор за матраци с антибактериални свойства, който предлага защита от проникване на течности и различни замърсявания. Хигиеничният и здравословен сън, който предлага, го прави подходящ за бебета и деца. Предлага се в различни размери, според нуждите на клиента.За..
21,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150009
Протектор за матрак Terry Cotton Baby + подаръкПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Тerry Cotton е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор с преграда против акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam.Произведен е от 100% памучен хавлиен ..
22,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150006
Протектор за възглавница Terry CottonПротектори за възглавници с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Terry Cotton е непромокаем и двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещи акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam. Произведен е от 100% памук-хавлия за максимална абсо..
24,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150010
Протектор за матрак  Jersey Cotton Baby + подаръкПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Jersey Cotton е със 100% естествени памучни влакна за всякакъв вид кожа. Памукът е от най-използваните  и ценни влакна в производството на текстил от древни в..
24,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150012
Протектор за матрак Terry Bamboo Baby + подаръкПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Terry Bamboo е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam. Гарантира естествена антиалергична среда з..
25,00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270030
Непромокаем, антиалергичен протектор за детски матрак Mollyflex Baby Plus Характеристики..
26,00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400011
Протектор Don Almohаdon CianПротектор Cian е еластичен, направен от памук, с Sanitized антибактериално третиране на своите тъкани. Както останалите протектори с марката Дон Алмохадон, той не се свива при пране и е натурален екологично чист продукт.Производствените решения в Протектор Cian, като напр..
27,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150007
Протектор за възглавница Jersey CottonПротектори за възглавници с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Jersey Cotton със 100% естествени памучни влакна. Памукът е едно от най-старите влакна, използвани при производството на текстил. Тези специални влакна винаги са много ценни з..
28,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150002
Протектор за матрак Terry CottonПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Terry Cotton е непромокаем и двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана "Brilam". Произведен е от 100% памук-хавлия за максимална абсорб..
28,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150011
Протектор за матрак Tencel Premium Baby + подаръкПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Premium осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с интелигентната мембрана Brilam продукта притежава максимален контрол върху непром..
30,00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180058
Непромокаем протектор ТЕД модел Jersey, с охлаждащо действие Свеж и прохладен сън - перфектен, допълнителен слой за вашия матрак, изработен от 100% памук.Непромокаем протектор за матрак с охлаждащо действие:-Осигурява пълна защита от зацапване и влага. -Свеж и прохладен сън - перфекте..
32,00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400012
Протектор Don Almohadon AmarilloПротектор за матраци Amarillo, както всички останали протектори за матраци на Дон Алмохадон предпазва матрака от намокряне или зацапване, но в същото време е предназначен да осигурява допълнителен комфорт при спане.Екологичността на протектор Amarillo се постига от из..
32,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150003
Протектор за матрак Jersey CottonПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Jersey Cotton 100% естествени памучни влакна. Памукът е едно от най-старите влакна, използвани при производството на текстил. Тези специални влакна винаги са много ценни заради своята мекот..
32,00 лв.
Brand: Paradise Модел: bm19170055
Капитониран протектор за матракПротекторът е с капитонирана лицева част и обхваща цялата горна повърхност и борда на матрака. Изцяло обшит с ластик по края. Осигурява максимална хигиена и предпазва матрака от зацапване и износване. Протекторът е подходящ за матраци с различна височина. Възможно..
34,00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270037
Непромокаем протектор Mollyflex Relax, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190/200см, до 25см височина Характеристики ..
34,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150001
Протектор за матрак Terry BambooПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Terry Bamboo е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор със защита срещу акари,благодарение на интелигентната мембрана "Brilam" Бамбуковите влакна съдържат естествен антиалергичен агент..
34,00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270038
Непромокаем протектор за матрак Mollyflex Fresh, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190/200см, до 25см височина Характеристики ..
38,00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030029
Протектора се поставя с ластици и е с капитонирана антибактериална термовата с висококачествена памучна дамаска. Има допълнително пришит непромокаем плат.- Защитава и предпазва матрака от замърсяване и намокряне.- Предотвратява приплъзването на спалното бельо.- Увеличава дълготрайността на матрака.О..
40,00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400014
Протектор  Don Almohadon LimaПротекторите за матраци на Дон Алмохадон са съвършения завършек на вашето спално обзавеждане! Протектор Lima е нежен като коприна, топли като вълна през зимата, освежаващ като лен през лятото и е с по-добра абсорбация дори от памука!Специално разработеното..
45,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150004
Протектор за матрак Tencel PremiumПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Premium осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с интелигентната мембрана Brilam продуктът притежава максимален контрол върху непромокаемостта и дишане..
45,00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270039
Протектор за матрак Mollyflex Tencel, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190/200, до 25см височина Характеристики ..
46,00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400013
Протектор Don Almohadon Violeta ReversibleПротектор за матраци Violeta Reversible е с памучно покритие от двете си страни и е единствен по рода си двулицев протектор за матрак. Поради еластичните си страни отвсякъде, този продукт както и останалите протектори с марката на Дон Алмохадон е подходящ за..
48,00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270041
Непромокаем протектор Siena, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190 и 200см, до 25см височина Характеристики ..
50,00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270040
Непромокаем протектор от иновативен 3D плат Mollyflex, за матраци 190/200, до 25см височина Характеристики ..
50,00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150005
Протектор за матрак Tencel Premim 25-35смПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Premium осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с интелигентната мембрана Brilamпродуктът притежава максимален контрол върху непромока..
50,00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270042
Непромокаем протектор Bambo, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190 и 200см, до 25см височина Характеристики ..
56,00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230051
Удобен и комфортен калъф за детски матрак Бебе. Предлага се в няколко различни размера, в зависимост от нуждите на клиента...
82,00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230052
Удобен и комфортен калъф за детски матрак Бебе. Предлага се в няколко различни размера, в зависимост от нуждите на клиента...
83,00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230045
Калъф за матрак лукс, който може да бъде изработен в много различни размери, в зависимост от нуждите на клиента.Височина - 18 см...
100,00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230046
Калъф за матрак лукс, който може да бъде изработен в много различни размери, в зависимост от нуждите на клиента.Височина - 20 см...
101,00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230048
Стилен калъф за матрак Black Label. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента...
155,00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230049
Стилен калъф за матрак Black Label. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента...
155,00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230050
Удобен и лесен за сваляне калъф за матрак Меморилатекс Лукс. Височина 20 см. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента...
170,00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180056
Стелка за матрак/възглавница ТЕД модел BiocrystalРазмери: 45/75 смНай-новото в технологиите за сън и почивка - това е стелката за матрак/ възглавница Biocrystal® SleePad™, създадена да възстановява, ревитализира и енергизира тялото, чрез уникалната и патентована кристална смес, която съдър..
195,50 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230047
Удобен и лесен за сваляне калъф за матрак Air Air. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента. Височина - 20 см...
220,00 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19240307
Протектор за матрак от гел пянаПротекторът за матрак, изработен от гел пяна е комфортно и хигиенично решение за Вашето всекидневие, тъй като не само предпазва матрака, но и го прави по-удобен. Калъфът му лесно може да бъде отстранен и изпран, така е гарантиран релаксиращ Ви сън.Описание на продукта:..
266,66 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230053
Удобен и  комфортен калъф за матрак Меморилатекс Голд. Височина - 20 см. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента...
305,00 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19240306
Протектор за матрак от гел пянаПротекторът за матрак, изработен от гел пяна е комфортно и хигиенично решение за Вашето всекидневие, тъй като не само предпазва матрака, но и го прави по-удобен. Калъфът му лесно може да бъде отстранен и изпран, така е гарантиран релаксиращ Ви сън.Описание на продукта:..
328,98 лв.
Brand: Sonata G Модел: bm19240305
Протектор за матрак от гел пянаПротекторът за матрак, изработен от гел пяна е комфортно и хигиенично решение за Вашето всекидневие, тъй като не само предпазва матрака, но и го прави по-удобен. Калъфът му лесно може да бъде отстранен и изпран, така е гарантиран релаксиращ Ви сън.Описание на продукта:..
361,62 лв.
Показани са от 1 до 46 от 46 резултата (1 страници)