Меню
Количка

Протектори

Протектори за матраци от Богдан Мебел
Матракът е основния фактор за здравословен и успокояващ сън вечер. Ако той не е подходящ за вас, може да доведе до проблеми като болки в гърба или кръста, умора и недоспиване и много други. Затова когато намерите добър и удобен матрак, е много важно да го поддържате хигиенизиран и защитен от изцапвания или намокряне, за да можете да го ползвате за много по-дълго време. Най-добрия вариант за това е протектор за матрак. Богдан Мебел предлага голямо разнообразие от протектори, които да защитят вашия матрак, като същевременно не нарушат комфорта на нощната ви почивка. Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от допълнително информация, не се колебайте да се свържете с нашите услужливи консултанти, които с радост ще ви помогнат, на телефон: 0882 600 418.

 

Предимства при ползването на протектор за матрак
 
Основната функция на един протектор е да предпазва матрака от нежелани изцапвания или намокряния, но също така служи и за удължаване на живота на матрака, тъй като забавя износването. Много хора се опасяват, че използването на протектор за матрак ще наруши естествения ритъм на съня, което би довело до неудобство и дискомфорт. Тези съмнения бързо се изпаряват, след като пробват някои от съвременните висококачествени модели. Те са изработени с цел да комбинират функционалност и комфорт, без да се натрапват на качествата на матрака ви. Специалните материи, от които се състоят протекторите, са антибактериални и не дразнят кожата при допир. Ако страдате от алергии, добър вариант е да изберете хипоалергенен модел, тъй като при него няма опасения от алергични дразнения. Възможно е протекторът да се сваля и пере при нужда, което прави чистенето и поддръжката му невероятно лесно и удобно.
Протекторите са отлична идея за детски матраци, тъй като са с капитонирани повърхности, които са нежни и меки на допир, като същевременно не позволяват изхлузване на спалното бельо. Непромокаемият слой плат, с който са изработени някои модели, е особено подходящ за по-малки деца или бебета.
Ако търсите още по-добра и надеждна защита за вашето легло, можете да разгледате каталога в сайта ни за протектори за възглавници. Те са изключително удобни и функционални, като в комбинация с протектор за матрак ще ви осигурят чиста и хигиенична среда за сън нощем.
Преди да вземете решение, е добре да измерите матрака, за който търсите протектор, тъй като това ще улесни много търсенето ви, като същевременно ще предотврати протекторът ви да не успее да покрие изцяло матрака.

Brand: Sonata H Модел: bm29024598
Случвало ли ви се е да се дразните от пропастта между 2 единични легла? Моля, опитайте нашата удобна съединителна лента за матраци! С тази съединителна лента за матраци можете да превърнете 2 единични легла в 1 легло кралски размер, след което да се насладите на голямата зона за сън. Благодарение на..
95.99 лв.
Brand: TED Модел: bm20180058
Стелка за матрак/възглавница ТЕД модел BiocrystalРазмери: 45/75 смНай-новото в технологиите за сън и почивка - това е стелката за матрак/ възглавница Biocrystal® SleePad™, създадена да възстановява, ревитализира и енергизира тялото, чрез уникалната и патентована кристална смес, която съдър..
195.50 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150009
Протектор за матрак Terry Cotton Baby 2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащTERRY COTTON е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана BRILAM.Произведен е от 100% памучен хавлиен плат с максимална абсорбция. Ежедн..
23.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150002
Протектор за матрак Terry Cotton 2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРAK, непромокаем и двойнодишащ.JERSEY COTTON 100% естествени памучни влакна. Памукът е едно от най-старите влакна, използвани при производството на текстил. Тези специални влакна винаги са много ценни заради своята мекота. В действит..
33.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150012
Протектор за матрак Terry Bamboo Baby + подаръкПротектори за матраци с високо качество, предоставени от Bogdanmebel.Описание:Terry Bamboo е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam. Гарантира естествена антиалергична среда з..
26.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150001
Протектор за матрак Terry BambooTerry Bamboo е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор със защита срещу акари,благодарение на интелигентната мембрана "Brilam" Бамбуковите влакна съдържат естествен антиалергичен агент, който предпазва от развитието на бактерии. Това прави бамбуковата тъкан изкл..
39.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150011
Протектор за матрак Tencel Premium Baby + подаръкPremium осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с интелигентната мембрана Brilam продукта притежава максимален контрол върху непромокаемостта и дишането на материята. Въз основа на последно поколение ..
30.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150004
Протектор за матрак Tencel Premium 2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРAK, непромокаем и двойнодишащ.PREMIUM осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с ителигентната мембрана BRILAM продуктът притежава максимален контрол върху непромокаемостта и дишането на матер..
44.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150005
Протектор за матрак Tencel Premim 25-35смPremium осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с интелигентната мембрана Brilamпродуктът притежава максимален контрол върху непромокаемостта и дишането на материята. Въз основа на последно поколение на Tenc..
48.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150034
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Lila 352 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащSMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по времена сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиранс цинков оксид по с..
60.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150036
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Grey 212 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащSMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по времена сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиранс цинков оксид по с..
60.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150035
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Green 042 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащSMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по времена сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиранс цинков оксид по ..
60.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150037
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Fuxia 252 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащSMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по времена сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиранс цинков оксид по ..
60.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150038
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Ecru 272 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащSMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по времена сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиранс цинков оксид по с..
60.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150039
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Blue 36Описание2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащSMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по времена сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиранс цинков ок..
60.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150045
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Baby Grey2 В 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащ.SMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиран с цинков оксид..
33.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150041
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Baby Green2 В 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащ.SMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиран с цинков окси..
33.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150042
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Baby Fuxia2 В 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащ.SMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиран с цинков окси..
33.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150044
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Baby Ecru2 В 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащ.SMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиран с цинков оксид..
33.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150047
Протектор за матрак SMARTCEL GOLD Baby Blue2 В 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРАК, непромокаем и двойнодишащ.SMARTCEL GOLD осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Въз основа на последно поколение на TENCEL® влакна, плата е третиран с цинков оксид..
33.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270039
Протектор за матрак Mollyflex Tencel, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190/200, до 25см височина Характеристики ..
92.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150010
Протектор за матрак  Jersey Cotton Baby + подаръкJersey Cotton е със 100% естествени памучни влакна за всякакъв вид кожа. Памукът е от най-използваните  и ценни влакна в производството на текстил от древни времена.  Именно тези характеристики го отличават с фина повърхност и прия..
25.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150003
                                                       Протектор за матрак Jersey Cotton 2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРAK, непромокаем и двойнодишащ.JERSEY ..
37.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150040
Протектор за възглавница Terry Bamboo2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА, непромокаем и двойнодишащ.TERRY BAMBOO е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещу акари,благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Бамбуковите влакна съдържат естествен антиалергичен агент, който предпаз..
17.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150008
Протектор за възглавница Tencel PremiumPremium осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с интелигентната мембрана BRILAM продуктът притежава максимален контрол върху непромокаемостта и дишането на материята. Въз основа на последно поколение на Tencel пла..
18.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm221115571
                                                                                     ..
25.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm22111557
                                                                                     ..
25.00 лв.
Brand: Dream On Модел: BM22111555
                                                                                     ..
25.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm22111553
                                                                                     ..
25.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm22111556
                                                                                     ..
25.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm22111554
                                                                 Протектор за възглавница Smartcel Gold Blue2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА ВЪ..
25.00 лв.
Brand: Dream On Модел: bm18150007
Протектор за възглавница Jersey CottonJersey Cotton със 100% естествени памучни влакна. Памукът е едно от най-старите влакна, използвани при производството на текстил. Тези специални влакна винаги са много ценни заради своята мекота. В действителност, "памук". Освен това, с памука е изключителн..
15.00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400042
Протектор Fitted Baby Дон Алмохадон Протектор Fitted Baby предпазват матрака при намокряне или зацапване, което го прави задължителен аксесоар. Детските протектори на Дон Алмохадон са антибактериални, дишащи, безвредни и екологично чисти. Детската колекция матраци, протектори за матра..
34.00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400011
Протектор Don Almohаdon CianПротектор Cian е еластичен, направен от памук, с Sanitized антибактериално третиране на своите тъкани. Както останалите протектори с марката Дон Алмохадон, той не се свива при пране и е натурален екологично чист продукт.Производствените решения в Протектор Cian, като напр..
42.00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400013
Протектор Don Almohadon Violeta ReversibleПротектор за матраци Violeta Reversible е с памучно покритие от двете си страни и е единствен по рода си двулицев протектор за матрак. Поради еластичните си страни отвсякъде, този продукт както и останалите протектори с марката на Дон Алмохадон е подходящ за..
53.00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400014
Протектор  Don Almohadon LimaПротекторите за матраци на Дон Алмохадон са съвършения завършек на вашето спално обзавеждане! Протектор Lima е нежен като коприна, топли като вълна през зимата, освежаващ като лен през лятото и е с по-добра абсорбация дори от памука!Специално разработеното..
51.00 лв.
Brand: Don Almohadon Модел: bm20400012
Протектор Don Almohadon AmarilloПротектор за матраци Amarillo, както всички останали протектори за матраци на Дон Алмохадон предпазва матрака от намокряне или зацапване, но в същото време е предназначен да осигурява допълнителен комфорт при спане.Екологичността на протектор Amarillo се постига от из..
46.00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180112
Памучен непромокаем протектор с ластик модел Jersey, за бебе/детеТози протектор е за бебета и малки деца, и е изключително практичен. Пази повърхността на бебешкия матрак от зацапване и износване. Удобно и стабилно захващане с ластик. Ползва се под чаршафа.Характер..
25.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270030
Непромокаем, антиалергичен протектор за детски матрак Mollyflex Baby Plus Характеристики ..
52.00 лв.
Brand: TED Модел: bm20180059
Непромокаем протектор ТЕД модел KlasikПредпазва матрака от замърсяване и износване. Предотвратява досадното приплъзване на спалното бельо по повърхността на матрака. Лесен за изпиране и поставяне - с ластици за захващане в четирите края на матрака.Състав:текстил HAVLI /100% полиестер + непромокаем с..
19.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270040
Непромокаем протектор от иновативен 3D плат Mollyflex, за матраци 190/200, до 25см височина Характеристики ..
100.00 лв.
Brand: Nani Модел: bm17030029
Протектора се поставя с ластици и е с капитонирана антибактериална термовата с висококачествена памучна дамаска. Има допълнително пришит непромокаем плат.- Защитава и предпазва матрака от замърсяване и намокряне.- Предотвратява приплъзването на спалното бельо.- Увеличава дълготрайността на матрака.О..
49.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270038
Непромокаем протектор за матрак Mollyflex Fresh, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190/200см, до 25см височина Характеристики ..
76.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270041
Непромокаем протектор Siena, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190 и 200см, до 25см височина Характеристики ..
100.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270037
Непромокаем протектор Mollyflex Relax, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190/200см, до 25см височина Характеристики ..
68.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm19270042
Непромокаем протектор Bambo, подходящ за двулицеви матраци с дължина 190 и 200см, до 25см височина Характеристики ..
112.00 лв.
Brand: МollyFlex Модел: bm23270060
                                                                                     ..
92.00 лв.
Brand: Blian Модел: bm19110032
Непромокаем протекторПротектор за матраци с антибактериални свойства, който предлага защита от проникване на течности и различни замърсявания. Хигиеничният и здравословен сън, който предлага, го прави подходящ за бебета и деца. Предлага се в различни размери, според нуждите на клиента. За..
20.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230050
Удобен и лесен за сваляне калъф за матрак Меморилатекс Лукс. Височина 20 см. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента...
199.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230053
Удобен и  комфортен калъф за матрак Меморилатекс Голд. Височина - 20 см. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента...
358.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230046
Калъф за матрак лукс, който може да бъде изработен в много различни размери, в зависимост от нуждите на клиента.Височина - 20 см...
120.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230045
Калъф за матрак лукс, който може да бъде изработен в много различни размери, в зависимост от нуждите на клиента.Височина - 18 см...
118.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230052
Удобен и комфортен калъф за детски матрак Бебе. Предлага се в няколко различни размера, в зависимост от нуждите на клиента...
98.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230051
Удобен и комфортен калъф за детски матрак Бебе. Предлага се в няколко различни размера, в зависимост от нуждите на клиента...
97.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230049
Стилен калъф за матрак Black Label. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента...
183.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230048
Стилен калъф за матрак Black Label. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента...
182.00 лв.
Brand: Lateks Модел: bm19230047
Удобен и лесен за сваляне калъф за матрак Air Air. Предлага се в различни размери в зависимост от нуждите на клиента. Височина - 20 см...
258.00 лв.
Brand: Sonata H Модел: bm29017888
Превърнете леглото си в облачен комфорт с нашия топъл и уютен протектор за матрак. Със своя изключително дълбок дизайн този протектор придава допълнителен комфорт и мек допир на вашия матрак, като поддържа уюта ви през цялата нощ. Мекият текстил ще поддържа удобството ви през цялото време. Може да с..
53.99 лв.
Показани са от 1 до 58 от 58 резултата (1 страници)